MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de gözler yeni yönetim ve 3 ilçede!
Politika
14 Ocak 2023 Cumartesi 11:41

CHP'de gözler yeni yönetim ve 3 ilçede!

CHP İzmir’de Aslanoğlu’nun il başkanlığına atanması sonrası gözler revizyon yapılacak il yönetim kurulu listesine ve ilçe başkanlığı koltuğu boş olan Karşıyaka, Karabağlar ve Ödemiş’e çevrildi.

GEREKİZMİR - CHP İzmir İl Başkanlığı görevine Şenol Aslanoğlu’nun atanmasının ardından gözler yeni yönetim kurulu ve ilçe başkanı istifa eden Karşıyaka, Karabağlar ve Ödemiş’e çevrildi.

ATAMA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA

Yönetim için metropolde nüfusu 300 bini altında olan ilçelerden 4 isim, nüfusu 300 bini üzerinde olan ilçelerden 5 isim metropol dışı ilçelerden de birer isim istenmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İl Başkanı Aslanoğlu ve süreçteki etkin aktörlerin de önerileriyle listeye son şekil verilecek ve önümüzdeki hafta MYK tarafından atama gerçekleştirilecek.

Yeni yönetim listesinde mevcut yönetimden 5-6 ismin göreve devam etmesi bekleniyor. Yeni yönetimde belediye çalışanlarının yer almasına sıcak bakılmıyor. Mevcut yönetimden Ahmet Yıldız, Görkem Duman, Leman Tunus, Saniye Fıçı ve Yasemin Menokan’ın yeniden yönetimde yer alabileceği konuşulurken Nurcan Adıgüzel, Orhan Polat, Serap Yılmaz, Salih Özçiftçi ve Ozan Uyan’ın yeni yönetimde yer alacak yeni isimler arasında olabilecekleri iddia edildi.

GÖZLER O İLÇELERDE

CHP İzmir’de gözler bir yandan da ilçe başkanları milletvekilliği için istifa eden Karşıyaka, Ödemiş ve Karabağlar’da. Üç ilçe başkanının ataması ne zaman yapılacak sorusuna yanıtt veren İl Başkanı Aslanoğlu ‘yorgan kalkmadan döşek kalkmaz’ derken yönetimde yapılacak revizyonun ardından üç ilçeyle ilgili çalışma yapılacağı öğrenildi.

Karşıyaka’da belediye başkan danışmanı Rafet Yacan, Meclis üyeleri Serdar Aktop ve Deniz Aydoğan isimleri ilçe başkanlığı için geçiyor, Karabağlar’da ise öne çıkan isim Büyükşehir Belediye Meclsi Üyesi Bülent Sözüpek, Ödemiş’te ise Meclis Üyesi Mustafa Turan ismi öne çıkarken, il Displin kurulu üyesi Erdem Boyacı’nın ismi de geçiyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ayhan Uzun
 14 Ocak 2023 Cumartesi 18:55
Ahmet Şafak ilçe başkanı olmalıdır örgütten gelen örgütü tanıyan örgüt tarafından sevilen biridir layıkıyla yapacağından da kimsenin şüphesi olmasın
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir