MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de il başkanlarından Ankara'ya 'Lider'e destek çıkarması: Yücel de gidecek!
Politika
25 Temmuz 2018 Çarşamba 13:55

CHP'de il başkanlarından Ankara'ya 'Lider'e destek çıkarması: Yücel de gidecek!

Partinin il başkanları Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek için Ankara’ya gitme kararı aldı. 60’ın üstünde il başkanının Ankara’ya ‘Lider’e destek’ çıkarmasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de yerini alacağı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasını İzmir, Ankara ve İstanbul il başkanlarının organize ettikleri öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağanüstü kurultay tartışmaları ve imza hareketinin gölgesinde üst üste flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi destekleyen ve ‘Değişim ve Umut Kurultayı’ adıyla yola çıkan muhalifler dün yeter sayıya ulaştıklarını açıklarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan rest gelmişti. 

Kılıçdaroğlu bugün yaptığı açıklamada, “Olağanüstü kurultay için imzalar toplandıysa getirsinler. Genel Merkez yerinde duruyor” ifadelerini kullanmıştı. 

CHP’de süreci etkileyecek önemli bir gelişme yaşandı. Partinin il başkanları Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek için Ankara’ya gitme kararı aldı. 60’ın üstünde il başkanının Ankara’ya ‘Lider’e destek’ çıkarmasında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de yerini alacağı öğrenildi. 

Yücel Twitter'dan Ankara çıkarmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yarın saat 11.00'da Ankara İl Başkanlığımızda, İl Başkanları olarak sürece ilişkin ortak bir basın açıklaması yapacağız..." ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'na destek açıklamasını İzmir, Ankara ve İstanbul il başkanlarının organize ettikleri öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cengiz cansız
 25 Temmuz 2018 Çarşamba 14:07
Sn il başkanım şimdi kocaoğlu vesayetinden kurtulup baban esen yücelin oğlu gibi davrandın tebrikler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir