MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de il kongresi neşteri: Gümrükçü’nün listesindeydi görevden alındı
Politika
13 Ocak 2018 Cumartesi 09:52

CHP'de il kongresi neşteri: Gümrükçü’nün listesindeydi görevden alındı

CHP İzmir İl Kongresi’nde Yücel’e destek veren Karabağlar İlçe Başkanı Yıldız, Gümrükçü’nün listesinden kurultay delegesi adayı olan Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Demir’i görevden aldı.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de il kongresi geride kalırken, yankıları hala devam ediyor.

Deniz Yücel-Utku Gümrükçü’nün yarışında Yücel’in il başkanı seçildiği kongre çarşaf listeyle yapılmış, her iki adayın da listelerinde dikkat çekici isimler yer almıştı.

BAŞKANLA YARDIMCISI AYRI LİSTELERDE
Kongrenin en ilginç detaylarından biri de süreç boyunca Yücel’e destek veren ve Yücel’in anahtar listesinden kurultay delegesi seçilen Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’ın aksine Karabağlar Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nahide Demir’in Gümrükçü’nün anahtar listesinde kurultay delegesi adayı olarak yer almasıydı.

Kongre sonrası Yıldız düğmeye bastı ve neşteri vurdu. Yıldız Gümrükçü’nün listesinden kurultay delegesi adayı olan Demir’i görevden aldı. Demir bundan böyle sade ilçe yöneticiliği yapacak.  

YILDIZ: GÜVENSİZLİK YARATTI
Demir'i görevden almasıyla ilgili Gerçekizmir’e konuşan Yıldız, “Kendisi örgütlerden sorumlu ilçe başkan yardımcımızdı. Böylesine önemli bir görev yapan arkadaşımız bilgimiz dışında hareket etti. Kongrede herhangi bir göreve aday olabilirsiniz, listelerde yer alabilirsiniz bu doğal hakkı ama bunu yönetim içinde habersiz yaparsanız olmaz. Güvensizlik yarattığı için kendisinden görevi aldım” dedi.

DEMİR: KİMSEYE BİLGİ VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM
Başkan yardımcılığı görevi alınan Demir ise, " Sayın ilçe başkanı partiden istifamı istediklerini söylemeyi unutmuş. Siyasi tercihlerimi belirlerken kimseden izin almadım kimseye de bilgi vermek zorunda değilim . Anayasal seçme ve seçilme hakkımı kullandım . İlçe de yönetici olmak devlet memurluğu gibi bir durum değildir" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa ÖZBEK
 27 Ocak 2018 Cumartesi 05:19
Syn. Yıldız,Delegeleri Serbetçe Tercihlerini Yapacaklar diye Beyanı vardı."Unutmuş Olmalı."Ben Bu Görevden Almayı Etik Bulmadım.":(
 PARTİLİ
 13 Ocak 2018 Cumartesi 16:56
UTKU GÜMRÜKCÜ YÜ DESTEKLEYEN İL,İLÇE YÖNETİCİSİ OLAMASIN,BELD. BAŞKANI ,BELD.MECLİS ÜYESİ YAPILMASIN..ONLAR SADECE CHP NİN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞSINLAR,MAKAM ,MEVKİ SAHİBİ OLAMASINLAR
 Ccc
 13 Ocak 2018 Cumartesi 14:10
Sözde bu seçimde kazanan chp di. Bu tavırlar devam ederse zaten chp de kimse kalmayacak. Herkesi küstürdüler ilçeye geçmiş dönemlerdeki gibi kim gidiyor. Nahide Hanım gibi donanımlı birini kaybettiğine üzülmeli ve bu hatadan dönülmeli.
 CHP li
 13 Ocak 2018 Cumartesi 13:54
Ekip olma ruhu kayboldu ise güven tutmaz olgu oluşur Şu anda ilçede iki kişi daha aynı konumda Nahide demir ikili oynamadığı için bileti kesilmiştir Gittiği yöntem yanlış Dik duruşu doğru ve bunun için tebrik ederim
 Günay Öksüz
 13 Ocak 2018 Cumartesi 13:26
Hiç şaşırmadım,güç gösterisi, Adalet diye Ankara''dan İstanbul''a yürüdük Hepsi göstermelikmiydi,yazıklar olsun,mutlaka İl başkanımız ve Genel Merkez buna müdahale edecektir."Köy yanıyor yosma taranıyor " Butür saçmalıklara zaman yoktur çalışacak herkese kucak açılmalıdır.
 cengiz cansız
 13 Ocak 2018 Cumartesi 12:47
buna şaşırmadım nahide biat etmen gerekirdi halbuki başkan aday olmadan desdek veren insanlardan biriydi
 Karaburunlu
 13 Ocak 2018 Cumartesi 12:14
Partimizin hak,hukuk,adalet kavramlarinin geçerliliğini yitirdigi bir ilce baskani tavri olmus. İl başkanın olaya mudale edip derhal göreve iadesi saglanmalidir. Hicbir il veya ilçe başkanı bu partiden istifa isteyemez. Eğer bu olaya il başkanlığı mudale etmez ise ilçelerde kıyımın başlamasına göz yumacak demektir. Işte o zaman izmiri kaybetmiştir Chp
 Partili
 13 Ocak 2018 Cumartesi 11:41
Örgütte sırası geldiğinde seni ilçe Başkanlığı görevinden alır şakşakçı bşk
 Naho
 13 Ocak 2018 Cumartesi 11:24
Temiz Eller Temiz Siyaset Nahideee :))) istifa et nahide :)))
 Birol Doyranlı
 13 Ocak 2018 Cumartesi 10:26
İlçe Başkanının bu gerekçesi beni tatmin etmedi ve sadece bahane diye düşünüyorum... Bu gerekçeyi bahane edeceğine, aldığımız destek kararına uymadığı ve karşı listeye yazıldığı için aldım deseydi daha dürüst olurdu... İyi de Sayın Başkan! Sayın Gümrükçü''ye bu CHP li, bu despot tavrınız neden? Görevinde başarısız değilse büyük yanlış yapmış oldunuz. İnsanlarımızı kaybetmek kolay, kazanmak zordur... Hem kendinizi antipatik yaptınız hemde partimize zarar verdiniz... İlçe Başkanlığı makamı, kin duyma intikam alma makamı değildir...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir