MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de il kongresinin ilanı çıktı... Son 23 gün, liste kabarık!
Politika
15 Aralık 2017 Cuma 12:17

CHP'de il kongresinin ilanı çıktı... Son 23 gün, liste kabarık!

CHP İzmir’de 7 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresinin ilanı yayınlandı. Kongreye 23 gün var. İl başkan adaylığı için kulislerde konuşulanların listesi kabarık...

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de Pazar günü ilçe kongresi gerçekleşecek olan Çiğli’nin ardından ilçe kongre maratonu tamamlanmış olacak.

Örgüt dikkatini 7 Ocak’ta Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleşecek il kongresine çevirdi. İl başkanlığı kongrenin ilanını verdi. İlanla birlikte kongrenin tarihi ve yeri resmileşti.  İlan il başkanlığının resmi sayfasından “7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak, 36.CHP İzmir Olağan İl Kongremizin, gazete ilanı bugün yayınlandı.  2019'da kurulacak CHP iktidarına en büyük desteğin, İzmirli vatandaşlarımızdan  verileceğine olan inancımızla, HAYIR'lı olmasını diliyoruz” ifadeleriyle duyuruldu.

LİSTE KABARIK
Delege seçimlerinin başından bu yana il başkan adaylığı için bir çok isim ortaya atıldı.. 23 gün sonra yapılacak kongrede uzlaşı beklentileri hala gündemdeki yerini korurken işte il başkan adaylığı için isimleri kulislerde konuşulanlar: Mevcut İl Başkanı Asuman Ali Güven,  İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, İl Eski Başkanı Kemal Karataş, İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ, İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi, İl Yöneticisi Utku Gümrükçü, İl yöneticisi Hatice Tatlı, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Gaziemir İlçe Eski Başkanı Umut Tekin, Konak İlçe Eski Başkanı Aytekin Tunus, Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak, İl Eski Başkan Yardımcısı Altan inanç, PM Üyeleri Özkan Yıldız, Mustafa Moroğlu, Sevda Erdan Kılıç, Eski Bakan Halil Çulhaoğlu, YDK Üyesi Mahir Polat, İZFAŞ eski Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs'ün adı geçiyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halk
 15 Aralık 2017 Cuma 12:35
Tavsan adayları gecin.Kendi ilcesinde hezimete ugrayanlardan il baskanı adayımı olur.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir