MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de istifa eden vekilden 'Menemen' çıkışı!
Politika
29 Ocak 2021 Cuma 20:24

CHP'de istifa eden vekilden 'Menemen' çıkışı!

CHP'den istifa eden 3 vekil arasında yer alan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, istifalarıyla ilgili CHP'li Özgür Özel'den gelen eleştiriler sonrası sosyal medyadan yerel seçim sürecinde  ‘Menemen ilçesi saptanmasına yönelik oylamanın gizli yapılması’ dilekçesini ve altında bulunan imzaları paylaştı, "Açıkça soruyorum Menemen’i kim sattı?" dedi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) istifa eden 3 milletvekili arasında yer alan İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, istifa eden milletvekillerini eleştiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili istifalar hakkında yaptığı açıklamada 3 vekili hedef göstererek durumu 'Saray Operasyonu' diye tanımlamasına Çelebi'den yanıt geldi.

Menemen’de yapılan belediye başkanlığı seçimleri üzerinden sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Çelebi, yerel seçim sürecinde  ‘Menemen ilçesi saptanmasına yönelik oylamanın gizli yapılması’ dilekçesini ve altında bulunan imzaları paylaştı.

Çelebi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Saray operasyonu diyerek bizi itham eden Sn Özgür Özel, açıkça soruyorum Menemen’i kim sattı?

Sizin genel merkezden yazdığınız belediye meclis üyeleri mi? İttifak ortağı olduğunuz dostlarınızın belediye meclis üyeleri mi? Pm de itiraz ederek gizli oylamaya götüren bendim.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vefasızlık
 30 Ocak 2021 Cumartesi 01:06
Bu mehmet Ali Çelebi partiye ne emeğin vardı.hiç emek vermeden mv oldun.sen ne yaptın emeğin olmadan seçildin şimdi tıpkı senin ataman ne kadar hata ise menemende aynı hata yapılmış.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir