MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de kritik pazar mesaisi: Hangi sandıkta hangi listeler kazandı?
Politika
1 Ekim 2017 Pazar 09:23

CHP'de kritik pazar mesaisi: Hangi sandıkta hangi listeler kazandı?

CHP İzmir’de delege seçimleri sürüyor. Karşıyaka'da sonucu merakla beklenen Bostanlı'da beyaz liste kazandı. Başkan Akıpınar'ın mahallesi Yalı'da mavi liste güldü. Konak Kültür Mahallesi'nde çift listeli yarışı mavi liste kazandı. Gaziemir'de seçimler tamamlanırken, seçimlere uzlaşı damgasını vurdu. Karabağlar'da Manduz ve Yıldız uzlaşıp liste çıkardı. Buca'da 2 mavi 1 beyaz liste güldü. Bornova'da 3 listeli seçimi mavi kazandı. İnönü'de ise kırmızı sandıktan galip çıktı.

GERÇEKİZMİR – CHP’de olağan kongre takvimi delege seçimleriyle işliyor.

İzmir’de seçimlerde dördüncü hafta geride kaldı.

Metropolde Karşıyaka, Buca, Konak, Karabağlar ve Bornova gibi ilçelerde sandık kuruldu. Foça’da ise seçimler çarşaf liste olarak devam ediyor. Gaziemir’de bugün yapılan seçimlerle sandıklar kapandı.

- CUMARTESİ RAPORU: KRİTİK SANDIKLARI KİM KAZANDI?

- CHP'DE İLGİNÇ KARE: KİŞİYE ÖZEL SANDIK!...

KARŞIYAKA
Bostanlı, Yalı, Örnekköy ve Mavişehir mahallelerinde seçim yapıldı. 

GÖZLER BOSTANLI’DAYDI
Karşıyaka’da gözler 48 delegenin seçileceği Bostanlı Mahallesi’ndeydi. Seçim saat 09:00’da Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda başladı. İlçe yönetimi destekli beyaz liste ile muhaliflerin mavi listesi yarıştı.

İL BAŞKANI TEK LİSTEDE
İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Yüksel Çakmur her iki listeye de yazıldı ancak İl Başkanı Asuman Ali Güven’in sadece beyaz listede kongre delegeleri kısmında yer alması dikkat çekti. Güven'e mavi listede yer verilmedi. 

- BAŞKAN GÜVEN LİSTE ŞOKUNA NE TEPKİ VERDİ?... 

Mavi listede ilçede muhalif cephenin en önemli isimleri arasında yer alan Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cihan Türsen dışında partinin ilçedenin sembol siyasilerinden Müjdat Ünsalan ve Recai Acar, Meclis Üyesi Önder Koç, İlçe Eski Sekreteri Öznur Kılınç gibi isimler yer aldı.

Beyaz listede ise İl Başkanı Güven dışında, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak’ın eşi Birsen Durak, ilçe eski başkanı Ali Karaege, Meclis Üyeleri Şükrü Parmaklı, Hamdullah Akgül, İpek Cellek gibi isimler dikkat çekti.

Beyaz listeye destek veren İl Eski Başkanı Ali Engin ise kendi isteğiyle listeye yazılmadı. Engin geçtiğimiz seçimlerde kazanan listedeydi. Engin'in kendisinin yerine gençlerden birinin yazılmasını önerdiği belirtildi.

BEYAZ LİSTE KAZANDI
Bostanlı'da seçimi ilçe yönetiminin de desteklediği beyaz liste kazandı. Beyaz listeye sandıktan 358 oy çıktı, mavi liste ise 331 oy aldı. Muhalefetin etkili ismi olan ve ismi ilçe başkanlığı için geçen Cihan Türsen delege seçilemedi.

AKPINAR MAHALLESİ YALI'DA MAVİ KAZANDI
Karşıyaka Belediyesi Hüseyin Mutlu Akpınar’ın mahallesi olan Yalı’da çift liste rekabeti yaşandı.

42 delegenin seçileceği mahallede muhaliflerin de desteklediği mavi ile  ilçe yönetiminin desteklediği beyaz yarıştı. Başkan Akpınar her iki listede de yer aldı. Beyaz listede Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cevat Durak’ın oğlu Burak Durak, Bostanlı İş Adamları Derneği Üyesi Emre İpek, partiden milletvekili aday adayı olan Erdal Duman gibi isimler yer aldı.Muhalefetin de destek verdiği mavi listede ise İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, meclis üyesi İsfahan Naki, il eski yöneticisi Hasan Bağlarbunarı, Karşıyaka tribününün önde gelen isimlerinden Hakan Sunay gibi isimler yer aldı.

5 OY FARKLA BİTTİ 
Yalı’da zafer muhaliflerin de destek verdiği mavi listenin oldu. Mavi liste 299 ilçe yönetiminin de desteklediği beyaz liste 294 oy aldı.

Mavi listeden delege seçilen isimler şöyle; Hüseyin Mutlu Akpınar, Hakan Sunay, Orkide Peksev, Nuray Gezer, Birol Soylu, Şemistan Kına, Erkan Yıldırım, İzzet Özketen, Mustafa Özkan, İsfahan Naki, Simge Fidan, Kadriye Sağlamyol, Sezer Dağlıoğlu, Nezati Azak, Sevim Kipriksiz, Hayati Durgut, Cuma Kaya, Turgut Kersu, Engin Güldoğan, İrfan Hazar, Münevver Kılınç, Yüksel Avcı, Şerafettin Zeyrek, Hasan Bağlarbunarı, Hakan Yapıcı, Emre Pelik, Ali Körpınar, Duygu Yürek, Oğuzhan Keskin, Dilan Akyol, Özgen Kocayörük, Sevgi Biçimoğlu, Birsen Özdıvarcı, Mehmet Doğan, Elif Bayar, Feyza Ay, Saniye Fıçı, Cem Otan, Ömer Fitöz, Nehir Brav, Remziye Kaya ve Faruk Eti

ZAFER POZU!
Yalı Mahallesi’nde mavi listenin zaferiyle biten seçimin ardından delegelerden zafer pozu geldi.  Sosyal medya hesabından yumrukların havaya kalktığı fotoğrafı paylaşan İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, “Yalı Mahallesi’nde yapılan delege seçimlerini mavi liste kazanmış olup destek veren tüm yoldaşlarımıza teşekkür ederiz. Sonuçta bu bir zafer değildir biz zaferleri partililerimize AKP’ye karşı kazanmalıyız. Kazanan CHP’dir. Gerçek zaferlerde buluşma üzere” mesajını paylaştı.

PANKART KRİZİ
Öte yandan mahallede seçim alanında renkli görüntüler yaşandı. Özellikle mavi listeyle ilgili çok sayıda pankart ve görsel yer aldı. Mavi listeye destek verenler sandıkta oy kullanmaya gelenlere karanfil dağıttı.

Mavi liste taraftarlarının  'Güçlü CHP, güçlü örgüt için Mavi Listede buluşuyoruz' yazılı pankartı tartışmalara neden oldu. İl yöneticisi Hatice Tatlı, pankartın tüzüğe aykırı olduğu gerekçesiyle kaldırılmasını istedi. İl Disiplin Kurulu Eski Başkanı Birol Soylu, pankartın tüzükle ilgisinin olmadığını söyledi. Soylu yazılı tebliğ isterken, Tatlı itirazını yazıya döktü. Tartışmaya İlçe Başkanı Uğur Yıldırım nokta koydu. Yıldırım'ın, pankartın sandığa uzak bir yere asılması önerisi kabul gördü.

AKPINAR’DAN SANDIK BAŞI MESAJLAR
Oy kullanmaya gelen Başkan Akpınar, “Ne mavi liste ne de beyaz liste benimdir. İki listede de adım yazılı. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Demokrasi budur. Her iki listeye adımı yazan partili arkadaşlarıma teşekkür ederim. Oyum her iki listeye" dedi. Akpınar oy kullanmadan alandan ayrıldı. 

ÖRNEKKÖY'DE EREL YİNE DELEGE OLAMADI
Örneköy’de de çift liste yarıştı. İl Eski Başkan Yardımcısı Barış Erel’in yer aldığı listede Gülümser Uçan, Aydın Grüboğa, Songül Zorlu, Denizcan Gülveren, Arif Gezer, Mehmet Becer, Nilüfer Çarbak, Teyfik Yavaş, Görkem Hüzzetoğlu, Haydar Duransoy, Yeter Saygı, Elif Servenci, Ejder Kaymak, Hüseyin Maden, Firdecs Çilbil, Mustafa Ersöz isimleri yazıldı. Üzerinde 'Adalet' yazılı kırmızı beyaz listede ise Tayfur Çetin, Selin Günaydın,Ahmet Servenci, Gülay Can, Dilber Özak, Muharrem Uluğ,Muharrem maden, İhsan Soydoğan, Hüeyin Atlılar, Yaşar Hanlı,Döndü Bal, Birol Çakar,Elif İnanır, Hasan Kaymak, Ufuk Kurt, Ertan Taner, Deniz Işık yer aldı.

Seçimi üzerinde 'adalet' yazılı kırmızı beyaz liste 146'ya karşı 264 oyla kazandı. Geçtiğimiz yılalrda delege seçilemeyen İl Eski Başkan ayrdımcısı Erel bu geleneği yine sürdürdü. Adı il başkanlığı için geçen Erel mahallesinde delege çıkamadı. 

MAVİŞEHİR'DE YİNE LİSTE KRİZİ YAŞANDI
Cumartesi günü liste krizinin yaşanıp sandığa katılımın yetersiz kalması nedeniyler ertelenen Mavişehir'de yine benzer bir kriz yaşandı. Uzlaşı liste çabaları ertelemenin ardından sonuç verdi ve ortak bir sarı listede buluşuldu. Dün seçime giren turuncu ve pembe listelerden 8'er isim sarı listeye yazıldı. Sandığa tek listeyle gidilecekken, turuncu listedekilerden bir bölümü isyan etti. Turuncu liste de seçime girdi. Sandıkta turuncu ve sarı liste sandığa girdi. Dün uzlaşı olmayınca listeden ismini çıkartan CHP İl Eski Başkanı Cevdet Tümtürk bu kez sarı listede yer aldı. İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi de hem turuncu hem sarı listede yazıldı.

Ortak şekilde oluşturulan sarı listede meclis üyesi Serdar Yavaşoğlu, İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi, Serdar Koç, Hülya Polat, Salih Özçiftçi, Atife Onanç, Cevdet Tümtürk, Hülya Erbil, Solmaz Akdemir, Aydın Kızılkaya, Zülfiye Özceylan, Hüseyin Kaptan, Sibel özenir, Tevfik Alyanak, Ferhat Yiğit, Emre Uzar, Ali Yaramışlı, Birkan Karakaya,Nezih Eliaçık,Simla Karaer yer aldı.

Turuncu listede ise cumartesi günkü seçimde olduğu gibi aynı kaldı. Liste Salih Özçiftçi, Serdar Koç, Serdar Yavaşoğlu, Hüseyin Kaptan, Emre Uzar, Ferhat Yiğit, Simila Karaer, Veri Güray, Mert Mertadam, Gürhan Dedeköy, Hürriyet Yurtsever, Aykut Yağbasan, Sevda Baykara, Hülya Erbil, Naz Özenir, Aydın Kızılkaya, Selam Aktaş, Ayşe İnal ve Gülen Ariş'ten oluştu.

TURUNCU KAZANDI
Sandık saat 13:00'te kapandı. Turuncu liste 94, sarı liste ise 72 oy aldı. Kazanan turuncu liste oldu.

KONAK
CHP üyeleri Alsancak, Çankaya, Kültür, Mehmet Ali Akman ve Mimar Sinan mahallelerinde sandık başına gitti. 

KÜLTÜR'DE ÖNEMLİ İSİMLER 
Kültür Mahallesi’nde çift liste yarıştı. İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Eski PM Üyesi Hüseyin Saygılı, İl Eski Sekreteri Yekta Varnalı gibi isimlerin bulunduğu mavi  listede Azmi Kumova, Şengül Baysak, Nilgün Güney, Ayşe User, Sabahat Savgu,Mustafa Dal, Kazım Umdular, Zafer Engürlü, Tacim Yükrük, Alp Oylu yer aldı.

Beyaz listede ise  Ayşe Aygen, Aziz Arsev, Elif Şölen, Erdal Engürlü, Hakan Berkman, Haluk Baykent, Meliha Woodham, Muhip Gürpınar, Sariye Erbiz, Selim Halegua, Özlem koçanoğulları, Yadigar Uzun yer aldı.


TUNCAY ÖZKAN DA OYUNU KULLANDI 
CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da mahallesi Kültür'de sandık başına gitti. Oyunu kullanan Özkan, "Konak Kültür mahallesi delege seçimlerinde oyumuzu kullanıp, örgütümüzün değerli emekçileriyle sohbet ettik" mesajını paylaştı. 

MAVİ KAZANDI
Kültür Mahallesi'nde mavi liste kazandı. Mavi listeye 70 oy çıktı. Beyaz liste 16 oy da kaldı. Nalbantoğlu, Saygılı, Varnalı, Umdular gibi isimler delege seçildi.

YDK ÜYESİ MERCAN'IN MAHALLESİNDE İKİ LİSTE
Mimar Sinan Mahallesi’nde de çift liste yarıştı. YDK Üyesi Şehrazat Mercan her iki listeye de yazıldı.  Mavi listede; Şehrazat Mercan dışında  Arif Acar, Çağnur Gürsel, Ertuğrul Gülgün, Hikmet Çetin, Rıfat Bülent Anlı, Nihat Akman, Tekin Eroğlu ve Ahmet Ferit Acar  yer aldı. Beyaz liste de ise, Mercan dışında  Kadir Çakar, Mesut Ak, Canan Tapkan, Ahmet Doğan, Aysemen Kara, Seher Ön, Ebru Sinem İlter ve Nursiye Yaman yer aldı. Mercan daha sonra beyaz listeden kendini çıkarttı. Seçimi ilçe yöneticileri Gülay Pekcan ve İrfan Yeliz'in ağırlığının hissedildiği mavi liste açık ara kazandı. Mavi liste 87 oy alırken, beyaz liste 10 oyda kaldı. Mercan delege seçilmeyi başardı. Eski meclis üyeleri Mesut Ak ve Ahmet Doğan gibi isimler delege seçilemedi. 

BAŞAK VE YÜKSEL'İN MAHALLESİNDE TEK LİSTE
İlçe Başkanı Şakir Başak ve İl Eski Başkanı Alaattin Yüksel'in mahallesi olan Alsancak'ta seçime tek listeyle gidildi. Başak doğal delege olduğu için listede yer almadı. Yüksel ise listede yer aldı. 

SUSAM DELEGE SEÇİLDİ
Çankaya’da tek listeli seçim yapıldı. CHP İzmir Eski Milletvekili Mehmet Ali Susam delege seçildi. Bu mahallede Ali Yılmaz, Ayten Haytabey, Doğan Ün, Erhan Tekgül, Fahri Elmas, Gül Eşit, Hicran Kırkıp, Mehmet Naim Kul, Mustafa Levent Aşçıoğlu, Neşe Şermeti, Raşit Özer, Selahattin Gürsoy, Şener Uyma ve Yusuf Can Gökmen de delege seçildi.

M.A.AKMAN'DA TEK LİSTE
Mehmet Ali Akman Mahallesi'Nde tek listeli seçim oldu. Onur Temiz, Cemal Küpeli, Orhan Köylüoğlu, İsmail kilercioğlu, Nilgün Oskal, Gülden Değirmenci, Birgül Arcan, Ayşe Tosuner, Bade Vardar, Mehmet Begiç gibi isimler delege oldu. 

BORNOVA

Atatürk ve İnönü mahallelerinde sandık kuruldu. 

ATATÜRK'TE 3 LİSTELİ YARIŞ: MAVİ KAZANDI
26 delegenin seçildiği Atatürk Mahallesi’nde de üç liste yarıştı. Sandıkta mavi- kırmızı-beyaz mücadelesi oldu. 3 listeli sandık mücadelesinde gülen mavi liste oldu. 374 oy alan mavi liste, 202 oy alan kırmızı ve 40 oy alan beyaz listeyi geride bıraktı.  

Atatürk Mahallesi'nde mavi listeden Ali Karlıdağ, Hüseyin Kırmızı, Aylin Baysal Korkut, Ali Çelik, Bengül Tice, Cumhur Yılmaz, Cengiz Kalkan, Erçin Polat, Fikri Altundağ, Hüseyin Ekin, Mahmut Erdem, Meral İpek, Nizam Tebazik, Nuray Kılıç, Niyazi Dönmez, Nurten Topkaya, Nazan Yağcı, Onur Özkan, Pervin Gür, Pakiza Namdar, Sultan Tuzlacı, Süleyman Ese Tekin, Sefa Sezer, Tülay Kartum, Meclis Üyesi Veysel Özkan ve Zeki Demir delege seçildi. 

İNÖNÜ'DE KIRMIZI KAZANDI
21 ismin delege seçildiği İnönü Mahallesi’nde beyaz ve kırmızı liste yarıştı. Kazanan kırmızı liste oldu. Sandıktan 317 oy çıkan kırmızı liste seçimin galibi olurken, mavi Liste 136 oyda kaldı. Sabri Çam, Nusret Demir, Yılmaz Altun, Duran Zümrüttaş, Narin Danışman, Ümit Yazıcı, İlyas Çiftçi, Kamil Yücer, Ulaş Keskin, Musa Bozkurt, Halil Şeker, Cansu Baş, İlhan Sabır, Günan Yurdakul, Adile Yılmaz Ildız, Deniz Devrim Fidan, Veysel Keskin, Hasan Gür, Ozan Uluocak, Funda Ak ve Sultan Çeker delege seçildi.

KARABAĞLAR
Ali Fuat Cebesoy, Yunus Emre, Limontepe, Cennetoğlu ve General Kazım Özalp'te seçim heyecanı yaşandı. 

MANDUZ-YILDIZ ORTAK LİSTE ÇIKARDI
İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile eski ilçe başkanı Polat Manduz'un mahallesi olan Ali Fuat Cebesoy da iki isim uzlaşı listesi çıkardı. Doğal delege olan Yıldız listede yer almamayı kabul etti. Mahallede Manduz ve Yıldız'ın listesi Polat Manduz, Recep Çatuk, Haydar Kolcu, Tülay Karabulut ve Abdülhadi Kandemir'den oluştu. Seçimde Haydar Kolcu çizik yedi ancak delege seçildi.

Cennetoğlu, General Kazım Özalp mahallelerinde seçime tek listeyle gidildi.

BUCA
Göksu, İnönü, Seyhan ve Murathan'da seçim yapıldı. 

GÖKSU'DA İL YÖNETİCİSİ KAYBETTİ
Buca’da gözler Göksu mahallesindeydi. Göksu’da çift liste yarıştı. İl yöneticisi Pınar Çırçır’ın yer aldığı mavi liste ile Ercan Geçgel’in yer aldığı beyaz liste sandıktan galip çıkmak için mücadele etti. Sandıkta gülen Geçgel'in beyaz listesi oldu. Beyaz liste 141, mavi liste 127 oy aldı. Ercan Geçgel, Aslı Çetin, Volkan Çapan, İhsan Bozkurt, Murat Nazlı, Ester Bulut, Ağa Albayrak, İsmail yanar, Adem Yıldız delege seçildi. 

İnönü Mahallesi’nde ve Murathan Mahallesi'nde de mavi-beyaz rekabeti yaşandı.

İNÖNÜ'DE MAVİ KAZANDI
İnönü Mahallesi’nde mavi liste Ferhat Kurt, Hatice Can, Turan Yıldırım, Pınar Ateş, Mustafa Beklen, Onur Burç isimlerinden oluştu, Beyaz Listede ise Erbil Baytar, Ebru Mercan, Mehmet Oğuz, Hüseyin Çelik, Zeynep Dehmen ve Süleyman Eraslan yer aldı. Seçimi ilçe yönetimi desteklki mavi liste kazandı. Mavi listeye 140 oy çıkarken beyaz liste 40 oyda kaldı.

MURATHAN'DA 6 OYLA MAVİ
Murathan’da mavi liste Ahmet Yılmaz, Ayfer Muratoğlu, Buket Mağan, Hasan Sağlam, Göksal Demir, Atilla Oylum’dan oluşuyor. Beyaz Liste ise Dilek Erçetin, Elife Ulutürk, Nail Korkmaz, Burakcan Gümüşburun, Eren Korkmaz, Kemal Çorapçı’dan oluştu. Seçimde 6 oy farkla gülen taraf mavi liste oldu. Sandıktan 89-83'lük sonuç çıktı.

Seyhan Mahallesi'nde tek listeli seçim oldu.

GAZİEMİR
Zafer, Binbaşı ReşatBey, Beyazevler, Yeşil, Atıfbey, Gazi, Irmak, Gazikent ve Sevgi mahallelerinde CHP üyeleri sandık başına gitti. 

Gaziemir'de seçimeleri tamamlandı. Tüm mahallelerde uzlaşı şeklinde seçimler yapıldı. Partiye geçmişte emek veren isimler listelerde unutulmadı. Mevcut görevdeki isimlerde listelere yazıldı. İlçe Başkanı Umut Tekin mahallesinde delege yazılmadı. Doğal delege olan Tekin, listeye kendi isteğiyle yazılmadı.

Gazi Mahallesi’nde Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ve eşi Birsen Şenol,  İl eski yöneticileri Burcu Özalp, Bülent Zenginobuz ve Kenan Biçer, meclis üyeleri Emin Aksoy, Yılmaz Ağırtaş, Bengü Sayköse ve Ünal Işık, eski Meclis Üyesi Halil Alakuş, parti meclis üyesi Özkan Yıldız, kadın kolları il sekreteri Nuran Hamutci ve esnaf odası başkanı Süleyman Beyen gibi isimler delege seçildi.

Irmak Mahallesi’nde İlçe eski Başkanı Özdinç Karasu, Meclis Üyesi Neriman Balcı Türkeri, İl Sekreteri Birgül Değirmenci, Meclis eski Üyeleri Refik Zenginobuz, Hediye Kahya ve Meliha Yaman Yurdagül ve Irmak Mahallesi Muhtarı Metin Balcı gibi isimler delege çıktı.

Gazikent Mahallesi’nde delege seçilen isimler arasında ilçe eski Başkanı Ramazan Kaya, İl eski Saymanı İlhan Özköse de yer aldı.

Sevgi Mahallesi’nde ise İlçe eski Başkanı Murat Sönmez, Meclis Üyeleri Aydın Tülü ve Önder Keskin, Meclis eski  Üyesi Tahsin Çuhadaroğlu ve Ömer Peker, İl Genel Meclisi eski Üyesi Sevim Akbayırlı delege seçilen isimler arasında yer aldı.

Atıfbey Mahallesi'nde, Eski İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy ve Şeref Bora, Eski Meclis Üyeleri Burhan Can, Savaş Kapucu, Meclis Üyesi Cem Koç, Fatma Tınastepe, Eski İl Genel Meclis Üyesi Yılmaz Yapıcı delege listesinde yer aldı. 

Yeşil Mahallesi'nde delege seçilen isimler arasında, Eski İlçe Başkanı Seydi Aktaş, Eski Meclis Üyeleri Necati Kırmaz, Recep Kaner, Meclis Üyeleri Mehmet Ali Yalçın, Şenay Çavdar, Eski İl genel Meclis Üyesi Halil Arda, Yeşil Mahalle Muhtarı Gülümser Gacaner yer aldı. 

DİKİLİ
İlçede son sandık Salihler Mahallesi'nde kuruldu. İlçe yönetimi destekli beyaz liste, belediye destekli mavi listeyi sandıkta geride bıraktı. 

FOÇA
Hacı Veli, Kocamemetler ve Yeni Bağarası

ÇARŞAF LİSTELİ SEÇİMLER
Sandık startını bu hafta veren Foça’da cumartesi gününün ardından Pazar mesaisinde Hacı Veli, Kocamemetler ve Yeni Bağarası mahallelerinde seçim yapıldı. Foça’da tüm mahallelerde seçimler çarşaf liste yöntemiyle gerçekleşti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir