MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de kritik zirve: Aslanoğlu, Tugay ve vekiller buluştu, neler konuşuldu?
Politika
26 Şubat 2024 Pazartesi 10:06

CHP’de kritik zirve: Aslanoğlu, Tugay ve vekiller buluştu, neler konuşuldu?

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İzmir milletvekilleri seçim koordinasyon zirvesinde bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalar tam gaz devam ederken, önemli bir zirve gerçekleştirildi. 

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İzmir milletvekilleri yemekte bir araya gelerek süreci masaya yatırdı. 

Büyükşehir Adayı Tugay, Aslanoğlu ve vekillere yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduğu seçim koordinasyon zirvesinde vekillerin de aday listeleri üzerinden görüş ve eleştirilerini dile getirdikleri bildirildi. 

Toplantıda seçime kadar her hafta bir araya gelme kararı alınırken, vekillerin de ihtiyaç olan ilçelerde sahaya inmesi kararlaştırıldı. 

Buna göre CHP İzmir Milletvekilleri, Tugay’ın Perşembe günü saat 14.00’te Tepekule’de gerçekleştireceği proje lansmanın ardından sahaya inecek. Vekiller Tugay’ın projelerini sahada halka anlatacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Partili
 26 Şubat 2024 Pazartesi 13:18
Masada iki kişinin yüzü gülüyor. Biri çokşey bildiğinden biri hiçbirşey bilmediğinden. 11 ilçe SOS veriyor. 1 Nisan şakasımı diyeceğiz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir