MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de kritik zirve: Yücel ve Soyer başkanları topluyor!
Politika
30 Temmuz 2019 Salı 11:01

CHP'de kritik zirve: Yücel ve Soyer başkanları topluyor!

CHP İl Başkanı Yücel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Cuma günü saat 16:30'da CHP'li belediye başkanları ile bir araya gelecek. Toplantıda, CHP Genel Merkezi'nin, belediye başkanları ile Afyonkarahisar'daki kampında alınan ilke kararlarının, belediyelerde hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi istenecek.

CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, cuma günü saat 16:30'da Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonu'nda CHP'li belediye başkanları ile bir araya gelecek.

Toplantıda CHP Genel Merkezi'nin, belediye başkanları ile Afyonkarahisar'daki kampında alınan ilke kararlarının, belediyelerde hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi istenecek.

Ayrıca son günlerde bazı CHP'li belediyelerde tartışma konusu olan atamalarla ilgili olarak da, çeşitli uyarıların yapılması bekleniyor.

CHP'li belediye başkanlarının Afyonkarahisar'daki kampında alınan ilke kararları ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediyelerdeki iş ve işleyişlere yönelik mesajlarının hatırlatılacağı öğrenilen toplantıda, alınan ilke kararlarının İzmir'deki CHP'li belediyelerde uygulanmasının hızlandırılması istenecek. Ayrıca partinin yakaladığı olumlu havanın bozulmamasına özen göstermelerinin isteneceği belirtildi. Yine, belediye başkanlarını atamalarında, ihalelerinde daha dikkatli olmaları, birbirleri ile uyum içerisinde çalışmalarının isteneceği öğrenildi. Toplantıda ayrıca, örgüt ve belediye ilişkisinin iyi kurulması, iyi korunması, örgüt ile belediye ilişkilerinin ayrı tutulması gerektiği mesajları verilecek. Ayrıca belediye başkanlarının, daha çok hizmet üretmeleri ve ürettikleri hizmetleri anlatmaları istenecek. Toplantıda, kongre sürecine ilişkin mesajlar da verilecek. Belediye başkanlarının kongrelere müdahil olmaktan, taraf tutmaktan uzak durmasının önemine değinilecek. Belediye makamlarının tarafsız makamlar olduğu kaydedilecek ve öncelikli olarak halka hizmet edilmesi gerektiği vurgulanacak. Toplantıda ayrıca, belediye başkanlarının seçimlerden önce söz verdikleri projeleri hayata geçirmeleri istenecek ve belediye başkanlarının önerileri alınacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 eser
 30 Temmuz 2019 Salı 14:03
aman acele etmeyin. chp li baskanlar tüm medyaya malzeme vermiş. il başkanı ve soyer lütfedip toplanacak...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir