MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de ‘küfür’ dosyası: İl yöneticisi meclis üyesinden şikayetçi!
Politika
22 Eylül 2017 Cuma 10:27

CHP’de ‘küfür’ dosyası: İl yöneticisi meclis üyesinden şikayetçi!

CHP İl Yöneticisi Gümrükçü, Çiğli Belediye Meclis Üyesi Kalkan’ın 'küfür ve tehdit' iddiasıyla kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmesi için başvuruda bulundu.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de ‘küfür vakası’ disiplin yolunda!

İl Yöneticisi Utku Gümrükçü, Çiğli Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Kalkan’ın 'küfür ve tehdit' iddiasıyla ve kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edilmesi için İl Başkanlığı’na başvuruda bulundu.

Gümrükçü’nün olayın detaylarını yapılan son il yönetimi toplantısında örgüte de anlattığı bildirildi. Başvuruyu inceleyen İl Yönetimi önümüzdeki günlerde Kalkan’ın olayla ilgili ifadesini alacak. 

Öte yandan Gümrükçü'nün 'küfür ve tehdit' olayı nedeniyle Emniyet'e de başvurarak suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. 

İddiaya göre olay şöyle gelişti: Gümrükçü kalabalık bir mekanda otururken yanına 2-3 kişiyle birlikte gelen Hüseyin Kalkan kendisine 3 kez tekrarlayarak aynı küfürü etti ve tehditte bulundu. Yaşananların ardından da Gümrükçü parti yöneticisine kamuoyu önünde hakaret nedeniyle disipline sevk başvurusu yaptı.

CHP Çiğli’de büyük rekabete ve yüksek tansiyona sahne olan delege seçimlerine Gümrükçü’nün desteklediği beyaz liste damga vurmuş, ilçe yönetiminin desteklediği mavi listeler kritik sandıklardan mağlubiyetle ayrılmıştı. Sandıkta ilçe yönetimiyle birlikte hareket eden Kalkan ile Gümrükçü arasında yaşanan küfür olayının seçimlerdeki gerginliğin devamı olduğu bildirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir