MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de kuruldan Soyer'e ziyaret, Aslanoğlu'ndan birlik mesajı!
Politika
27 Şubat 2024 Salı 10:31

CHP'de kuruldan Soyer'e ziyaret, Aslanoğlu'ndan birlik mesajı!

Örgütün tecrübeli isimlerini bir araya getiren Danışma Kurulu saha mesaisini önemli ziyaretlerle sürdürüyor.  Danışma Kurulu üyeleri belediye başkanları turu kapsamında son olarak İl Başkanı Aslanoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i ziyaret etti. Aslanoğlu buluşmanın ardından, "Birlikte çalışacağız, kazanan İzmir olacak" mesajını paylaştı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü'nde 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik çalışmalar tam gaz devam ederken, örgütün tecrübeli isimlerini bir araya getiren Danışma Kurulu da saha mesaisini önemli ziyaretlerle sürdürüyor. 

Danışma Kurulu üyeleri belediye başkanları turu kapsamında son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun da yer aldığı buluşmada yerel seçim süreci masaya yatırıldı. 

İl Başkanı Aslanoğlu buluşmanın fotoğraflarına yer verdiği paylaşımında, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’i, İzmir Seçim Koordinasyon Merkezi Danışma Kurulumuz ile birlikte ziyaret ettik. Birlikte çalışacağız, kazanan İzmir olacak. #işimizgücümüz İzmir" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir