MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de manidar buluşma: Kocaoğlu'nun hedef aldığı MYK Üyesi 3 başkanı ağırladı
Politika
22 Ağustos 2018 Çarşamba 20:19

CHP'de manidar buluşma: Kocaoğlu'nun hedef aldığı MYK Üyesi 3 başkanı ağırladı

CHP’de manidar bir bayramlaşma töreni ve buluşma gerçekleşti. Kocaoğlu’nun geçtiğimiz hafta il danışma kurulunda isim vererek eleştirdiği Genel Başkan Yardımcısı Öztrak, Çeşme İlçe Örgütü’nün bayramlaşmasına katıldı. Öztrak daha sonra yazlığında olağanüstü kurultay tartışması sürecinde Kılıçdaroğlu’nun yanında tavır alan İzmirli üç ilçe başkanıyla bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR -  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) olağanüstü kurultay tartışmasını geride bırakmaya çalışırken, İzmir’de manidar bir bayramlaşma töreni ve buluşma gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta yapılan İl Danışma Kurulu’nda ses getiren bir konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun isim vererek eleştirdiği Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Çeşme İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı.

Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran’ın davetiyle bayramlaşma törenine katılan Öztrak sürece yönelik mesajlar verdi. Bayramlaşma törenine İzmir Milletvekilleri Bedri Serter ve Tacettin Bayır da katıldı.

Öztrak, daha sonra ilçedeki yazlığında imza hareketi sürecinde değişim mesajları veren Kocaoğlu'na karşı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında tavır alan İzmirli üç ilçe başkanını ağırladı.

Çeşme İlçe Başkanı Oran’ın yanı sıra Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ve Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’la bir araya gelen Öztrak, ilçe başkanlarıyla gündemi değerlendirdi. Öztrak ile üç başkanın buluşmada 24 Haziran sonrası yaşanan olağanüstü kurultay tartışması, partinin İzmir’deki durumu ve yerel seçimlere yönelik sohbet ettikleri öğrenilirken, sohbet esnasında Kocaoğlu’nun danışma kurulu toplantısında Genel Merkezi, Genel Başkan’ı ve MYK üyelerini hedef alan konuşmasının da değerlendirildiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sin sin
 23 Ağustos 2018 Perşembe 12:20
Herkes yanar döner olmuş
 Kaf kaf
 23 Ağustos 2018 Perşembe 08:49
Karşıyakanın ruhunu bilmeyen adamı muhatap almış..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir