MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de muhaliflerin zirvesi sırasında 'Yıldırım' mesaj: Atamayla geldiğiniz görevlerde...
Politika
12 Ağustos 2018 Pazar 16:40

CHP'de muhaliflerin zirvesi sırasında 'Yıldırım' mesaj: Atamayla geldiğiniz görevlerde...

CHP'de muhaliflerin Ankara'daki yol haritası zirvesine İzmir'den ilk tepki süreçte Genel Merkez’den yana tavır alan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım'dan geldi. Yıldırım Başkent'teki toplantı sürerken sosyal medya hesabından manidar bir mesaj yayınlandı. Bu mesaj parti kulislerinden "İsim vermeden Kocaoğlu’nu hedef aldı” şeklinde yorumlandı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) olağanüstü kurultay için başlattıkları imza hareketinde istedikleri sonucu alamayan muhalifler, Ankara’da bir araya geldi. 

Partinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin yanı sıra olağanüstü kurultay tartışması sürecinde iki kez ‘değişim’ mesajı veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve imza veren delegelerin katıldığı toplantıda muhalifler yol haritasını masaya yatırdı. 

Muhalifler için masada ilk şık olarak Tüzük Kurultayı’nın toplanması için yeni bir imza hareketinin başlatılması var.

Ankara’daki toplantı sürerken, İzmir’den ilk tepki Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan geldi.

Yıldırım, Twitter adresinden sert bir mesaj yayınladı. 

Yıldırım, “Tüzük kurultayında bizler ön seçimi desteklerken sizler uzak durdunuz. Bugüne kadar atamayla gelirken ön seçimi ağzınıza almadınız. Şimdi ne değişti? Atamayla geldiğiniz görevlerde kamu gücünü kullanarak ilçe, il ve Genel Başkan değiştirmeye çalışmak ne derece etik” ifadelerini kullandı.

Yıldırım’ın mesajı parti kulislerinde “İsim vermeden Kocaoğlu’nu hedef aldı” şeklinde yorumlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu olağan kongre sürecinde katıldığı bir radyo programında bir ilçe başkanının o ilçedeki belediye başkanının akraba olmasının yanlış olduğunu dile getirmiş isim vermeden Yıldırım'ı hedef almıştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Haklının yanında
 13 Ağustos 2018 Pazartesi 10:39
Adam haklı
 Mahmut
 12 Ağustos 2018 Pazar 20:19
Muhalifler tek tek ihraç edilmeli..dolar aldı başını gidiyor... ülkenin gündemine bakın.. Maalesef CHP..muhalefet değil....iktidara yardım ediyor
 izmirli
 12 Ağustos 2018 Pazar 17:57
bu açıklamanın yapıldığı gün karşıyaka da bir mahalle sorumlusu görevden ayrıldığını açıkladı. buraya kadar her ley normal. başkanın bu açıklaması üzerine ilöeye karşı liste çıkarma çalışmasına il yöneticisiyle yola çıktılar. her halde aziz başkanın bu açıklamayı yapacağını bazı kişilerle paylaşmış. Aziz bey ön seçimlemi geldi yoksa ekürisi mi atattı başkanlık makamına. bu zihniywtten her şey beklenir. ben yoksam parti bitti. bu gurup şimdi chp ye de oy vermez. birtanesi radyoda öyle söyledi. bunların chp liliği aday olana kadar. yazıklar olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir