MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o başkan 'Lider'in tavsiyesine uydu: Aday değilim!
Politika
29 Kasım 2017 Çarşamba 08:23

CHP'de o başkan 'Lider'in tavsiyesine uydu: Aday değilim!

CHP Foça İlçe Başkanı Biçer, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ilçe kongrelerinde ‘adaylık’ noktasındaki tavsiye kararına uydu. 2013 Temmuz’dan bu yana ilçe başkanlığı görevini yürüten Biçer, 10 Aralık’taki ilçe kongresinde aday olmayacağını Gerçekizmir aracılığıyla duyurdu.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partinin belediye başkanı olduğu ilçelerde, yerel seçimlerde adaylık düşünen isimlerin ilçe başkanı olmaması yönündeki temenni mesajları sonrası gözler İzmir’de yerelde adaylık düşünen ilçe başkanlarına çevrilmişti.

Urla’da Bahri Yalaz’ın kongrede aday olmaması ve kongrede yerel seçimlere yönelik yaptığı konuşma örgütte “Kılıçdaroğlu’nun temenni kararına uydu” şeklinde yorumlanırken, gözler ismi 2019 seçimlerinde Foça Belediye Başkan Adaylığı için geçen İlçe Başkanı Günal Biçer’e çevrilmişti.

Temmuz 2013’te yönetim içindeki oylamayla başkan seçilen, Aralık 2015’teki ilçe kongresinde ise örgütten de vize alarak ilçe başkanlığına seçilerek devam eden Biçer, 10 Aralık’taki ilçe kongresinde aday olmayacağını Gerçekizmir aracılığıyla resmen duyurdu.

GENEL BAŞKANIMIZIN TAVSİYESİNİ UYGULADIM
Biçer, şu açıklamada bulundu: “İlçe kongresinde aday değilim. Genel Başkanımızın gençlere verdiği önem çok değerli. Bizim de genç kardeşlerimizin önünü açmamız gerek. 5,5 yıldır ilçe yönetiminde görev yapıyorum. Bunun 16 ayında ilçe yöneticiliği, geri kalan 4 yılda ise ilçe başkanı olarak görev yaptım. Bu görevlerin öncesinde belde belediye başkanlığı yaptım. Bu görevlerin meslek olmadığının bilincindeyim. Genel Başkanımızın CHP’li belediyelerin olduğu yerlerde yerel seçimlerde adaylık düşünen arkadaşların ilçe kongrelerinde aday olmamasına yönelik tavsiyesi vardı. Ben de Genel Başkanımızın tavsiyesini  uyguladım. İlçe kongresinde aday olmamaya karar verdim. Pazartesi günü saat 17:00’de ilçe binamızda aday olmama gerekçemi daha detaylı anlatacağım. İlçemizde görüşmelere devam ediyoruz. Örgütle istişare içindeyim. Kongrede de destekleyeceğimiz adayı Foça halkına, örgüte, kamuoyuna pazartesi bildireceğim.” 

1973 doğumlu Biçer, 9 Eylül Makine Mühendisliği Bölümü mezunu…. Biçer, 2003-2006 yılları arasında CHP Yenifoça Belde Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Benal Kut
 30 Kasım 2017 Perşembe 00:51
Örgütüne sevecenle yaklaşıp başarılara imza atan bizlere sahip çıkan başkanımızı tebrik eder,yeni hedeflerinde başarilarının devamını dilerim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir