MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçe başkanı sosyal medyadan açıkladı: Neden istifa etmedi?
Politika
26 Nisan 2018 Perşembe 17:45

CHP'de o ilçe başkanı sosyal medyadan açıkladı: Neden istifa etmedi?

CHP’de ismi uzun süredir milletvekilliği aday adaylığı için istifa edecek ilçe başkanları arasında geçen Çiğli İlçe Başkanı Gümrükçü, sosyal medyadan neden görevine devam etme kararı aldığını açıkladı.

GERÇEKİZMİR - 24 Haziran erken seçimlerinde milletvekili adayı olmak için son istifa tarihi olan 26 Nisan’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde önemli gelişmeler yaşandı.

CHP’de hiçbir il yöneticisi görevi bırakmazken, Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik ve Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar milletvekilliği aday adaylığı için başkanlıktan istifa etti.

Birlik ve Kavalar ile birlikte ismi uzun süredir adaylık yolunda istifa edecek başkanlar arasında yer alan Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü görevinden ayrılmadı.

BİZ KAZANACAĞIZ!
Gümrükçü, sosyal medya hesabından “Biz kazanacağız” başlığıyla yayınladığı mesajında istifa edip neden milletvekili aday adayı olmadığını açıkladı.

Gümrükçü şu mesajı paylaştı:

Biz kazanacağız!
AKP'nin baskın, hatta siyasi etikten uzak tavrı ile gittiğimiz 24 Haziran seçimlerine; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Devrimleri ışığında mücadele edecek ve O'nun mirası Parlementer Sistemin yeniden inşası için bu onurlu mücadeleyi yükselteceğiz...

Sokakta, alanda, Mecliste işyerinde; yani yaşamın her alanında; genç, kadın, yaşlı tüm Çiğli ve İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi örgütünden güç alarak çalışacağız...

Erken seçim kararının ardından Milletvekili Adayı olmam için göstermiş olduğunuz ilgi, vermiş olduğunuz destek ve teşvik için her birinize ayrı ayrı minnettarım... Bu süreçte partime ve Özgürlükçü Demokrasi mücadelemize İlçe Başkanı olarak daha fazla katkı sağlayacağımı düşündüğümden dolayı görevime devam etme kararı aldım!

Son olarak, olası bazı spekülasyonların önünü kesmek amacıyla şunu da belirtmek isterim ki: bu kararı almama Genel Merkez Yönetimimizin olumsuz bir tavrı sebep olmamıştır.

Genç, yaşlı demeden sağcı, solcu ocu-bucu demeden hep birlikte Laikliği, Demokrasiyi ve Özgürlükleri yeniden var etmek, emeğin ve alınterinin karşılığı bulması ve yücelmesi için, canla-başla çalışacağız...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Eriş
 26 Nisan 2018 Perşembe 19:08
Başkan...kararin için kutlarım...biz biliyor ve inanıyoruz ki..Utku Başkan görev adamıdır... yüreğine ve emeğine daha çok ihtiyaç var.. adaylık için yola çıkan arkadaşlarımız ve güzel Ülkemiz için daha çok çalışacağız... Ülkemiz de demokrasiyi...özgürlüğü ve kardeşliği yeniden birlikte öreceğiz..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir