MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede aday adayları zirvesi: Yücel ne mesaj verdi?
Politika
22 Aralık 2018 Cumartesi 14:00

CHP'de o ilçede aday adayları zirvesi: Yücel ne mesaj verdi?

CHP Menderes İlçe Başkanlığı, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı kahvaltı etkinliğinde belediye başkan aday adayları ile bir araya geldi. Yücel, toplantı ile ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Menderes'i yeniden CHP'nin insan odaklı, dürüst, şeffaf, sosyal demokrat belediyeciliğiyle buluşturmak için çıktıkları bu yolda, hep birlikte partimizin başarısı için çalışacaklarının sözünü aldık” dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - CHP’de yerel seçim hazırlıkları tam gaz devam ederken, partini İzmir cephesinde de süreci birlik ve beraberlik içinde götürmek adına önemli hamleler yapılıyor.

CHP’nin 2014 yerel seçimlerinde bayrağı AK Parti’ye kaptırdığı Menderes’te 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde iktidarı geri almak adına süreci birlik ve beraberlik içerisinde yönetmek için CHP Menderes İlçe Başkanlığı önemli bir buluşmaya imza attı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Menderes İlçe Başkanı Turgay Güler, İl Başkan Yardımcısı Özkan Tice ve İl Yönetim Kurulu Hande Deniz Şentürk’ün de katılım sağladığı kahvaltılı buluşmada belediye başkan aday adayları bir araya geldi. Organizasyonda, süreçte birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi, aday kim gösterilirse onun etrafında birleşilmesi mesajları verildiği öğrenildi.

Öte yandan organizasyonun fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan İl Başkanı Yücel paylaşımında, “Menderes ilçe başkanlığımızın organize ettiği kahvaltıda Menderes belediye başkan aday adaylarımızla bir araya geldik. Menderes'i yeniden CHP'nin insan odaklı, dürüst, şeffaf, sosyal demokrat belediyeciliğiyle buluşturmak için çıktıkları bu yolda, hep birlikte partimizin başarısı için çalışacaklarının sözünü aldık” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sabriye kapı
 22 Aralık 2018 Cumartesi 16:33
İnonü mah meryem ana cad no 127 bulunan (ladin evleri) Deniz kızı sitesinin deniz tarafina yeşil alan ve cocuk parkı gençlik spor potalari istiyoruz lütfen ordakilirde çocuk magdur etmeyin
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir