MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede başkanlığa yönetimden aday!
Politika
3 Temmuz 2023 Pazartesi 13:48

CHP'de o ilçede başkanlığa yönetimden aday!

CHP'de Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Bülent Eker, ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlığına aday olduğuna açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyesi iş insanı Bülent Eker,  ilçe kongresi öncesi ilçe başkanlığına aday olduğuna açıkladı.

Eker adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına kavuştuğumuz 2023 yılı biz Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarına bambaşka bir sorumluluk vermiştir. 9 Mart 2023 tarihli Cumhuriyet Halk Partisi MYK kararıyla Mustafa Turan başkanımızla birlikte atanan yönetimimiz bu sorumluluk doğrultusunda partimizin bayrağını, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde en iyi şekilde dalgalandırmak için var gücüyle çalışmıştır. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan sadece ve sadece Cumhuriyet Halk Partisi ortak paydası için mücadele eden yönetimimizin oluşturduğu bu iklim seçim çalışmalarına da yansımış partimiz örnek birliktelik ve aile ruhu ile Ödemiş özelinde halkımızın teveccühü ile sandıktan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu açık farkla önde çıkmış, partimiz Ödemiş'te birinci parti olma özelliğini sürdürmüştür. İzmir'de ve Ödemiş'te elde edilen açık ara başarının ülkemiz genelinde de yaşanmasını istesek de devletin tüm imkanlarının adaletsizce bir aday için kullanıldığı ülkemizin seçim tablosu farklı şekilde gelişmiştir. Bu noktada demokrasinin ulu çınarı olan partimiz, hızlandırılmış kurultay kararı alırken süreç ilçe kongreleri öncesi delege seçimleri ile birlikte ilerleyecektir. Birlik ve beraberlik anlayışından bugüne kadar hiç taviz vermeden bütünleştirici bir anlayışla ilerleyen ilçe yönetimimiz delege seçimi ve kongre sürecini de en iyi şekilde yürütecektir. Bu noktada Mart ayından bu yana birleştirici anlayışı en iyi şekilde sürdüren İlçe Başkanımız Mustafa Turan'ın örnek bir demokrat tavırla delege seçimleri öncesi ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamasının ardından gerek yönetimdeki yol arkadaşlarımla gerekse de parti ailemizde gönül birlikteliği yaptığım arkadaşlarımla değerlendirmelerde bulundum.
Yaşanan süreci birleştirici ve bütünleştirici anlayışın bir bayrak yarışı olarak gördüğümden üyesi olmaktan daima onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizin Ödemiş İlçe Başkanlığı'na aday olmaya karar verdim. 
Bu bayrağı devralmaya aday olduğum bu süreçte tüm üyelerimizin desteğini bekliyor, delege seçimlerimizin ve kongremizin partimizin demokrasi bayramı şeklinde geçeceğine yürekten inanıyorum.
Partimizi yerel seçimlerde hem yurdumuz genelinde, hem İzmir'de hem de ilçemiz Ödemiş'te yeniden başarıya ulaştıracak delege seçimlerimiz ve ilçe kongremiz öncesi bana desteklerini ifade eden İlçe Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma güvenleri için ayrıca teşekkür ediyorum.
Tüm partililerimizi delege seçimlerinde demokrasimize güç katmaya ve oy kullanmaya davet ediyorum.
Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur. Bu yolda Cumhuriyet ve demokrasi sevdasıyla ulu çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir neferi olarak yürümeye daima devam edeceğiz. Ülkemizi yeniden aydınlık günlere, çocuklarımızı huzurlu bir geleceğe kavuşturana dek mücadelemiz sürecektir. 
Tüm partililerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, delege seçimleri ve ilçe kongremizin gücümüze güç katmasını diliyorum... 

BAŞKAN 'ADAY DEĞİLİM' DEMİŞTİ 
Ödemiş'te İlçe Başkanı Mustafa Turan delege seçimlerine 1 gün kala yaptığı açıklamayla kongrede aday olmayacağını duyurmuştu. 

- CHP İzmir'de bir ilçe başkanı daha 'kongrede yokum' dedi!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir