MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede bir ilk: Üyelerle seçim zirvesi!
Politika
26 Eylül 2018 Çarşamba 13:03

CHP'de o ilçede bir ilk: Üyelerle seçim zirvesi!

CHP Çiğli İlçe Örgütü üyelerle yerel seçim zirvesi yapacak, partinin oyunu artırmaya yönelik nasıl bir yol izlenebilir, yerel seçim stratejisi ne olmalı, adaylar ne yapmalı, projeler neler olmalı gibi sorulara yanıt aranacak. 

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından başlayan olağanüstü kurultay tartışmalarını geride bırakarak 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlık sürecine kilitlendi. 

Parti genel merkezinden ilçe örgütlerine kadar her kademede yerel seçim çalışmaları için düğmeye basılırken, İzmir'de de CHP Çiğli Örgütü önemli bir hamleye imza attı. 

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü sürece ilişkin fikir alışverişi için partinin ilçedeki tüm üyelerine toplantıya davet etti. 

CHP Çiğli İlçe Örgütü yerel seçim sürecinde izlenecek yol haritasına yön vermek için Pazar günü saat 14.00'te Gelincik Düğün Salonu'nda yapılacak toplantında üyelerle bir araya gelecek. 

Toplantıda 2019 seçimlerinde partinin oyunu artırmaya yönelik nasıl bir yol izlenebilir, yerel seçim stratejisi ne olmalı, adaylar ne yapmalı, projeler neler olmalı gibi sorulara yanıt aranacak. 



ÇİĞLİ’NİN SORUNLARI DA MASAYA YATIRILACAK
Çiğli’nin sorunlarının da gündeme geleceğini toplantı hakkında detayları açıklayan Gümrükçü, "Yerel seçimlere giderken üyelerimizin, partinin yapması gerekenler ve Çiğli’nin sorunları ile ilgili önerilerini alacağız. Oradan bir yol haritası çıkaracağız. Hem söz hakkı vereceğiz hem de anket yapacağız. Çiğli’nin sorunları nelerdir, oturduğunuz mahallenin sorunları nelerdir diye soracağız. Sorunların tespiti için üyelerimizin görüşlerine başvuracağız ancak eleştiri değil önerilerini alacağız" dedi.

ADAY ADAYLARI TOPLANTI GÜNDEMİNDE YOK
Gümrükçü söz konusu toplantıda aday adayları ile ilgili hiçbir konuşmanın geçmeyeceğinin altını çizerek, "Hiçbir aday ile ilgili bir şey konuşulmayacak. Belki Belediye Başkanımız çalışmaları ile ilgili sunum yapacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 İsmail Yıldız
 26 Eylül 2018 Çarşamba 18:49
Kutluyorum sayın Gümrükçüyü.. İlçe örgütü böyle olmalı.. BAĞIMSIZ karar almalı.. Ve üyenin halkın bütün süreçlere katılumını sağlamalıdır..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir