MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede flaş karar: Bu görev İzmir'de bir ilk!
Politika
6 Aralık 2017 Çarşamba 11:16

CHP'de o ilçede flaş karar: Bu görev İzmir'de bir ilk!

CHP Konak’ta üçüncü kez başkan seçilen Başak, hem Konak’ta hem de İzmir’de ilçeler arasında ilk kez görülen bir görevlendirme yaptı. Başak, kendisi yerine medyaya zaman zaman demeç verebilecek, kamuoyuna açıklama yapabilecek ilçe sözcülüğü görevi oluşturdu.

GERÇEKİZMİR – CHP Konak’ta olağan kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Şakir Başak, hem ilçe yönetimi içinde hem de İzmir’de ilçe başkanlıkları içinde bir ilke imza attı.

Başak, yeri geldiği zaman kendi yerine basına demeç vermesi, kamuoyuna açıklama yapması adına ilçe sözcülüğü görevi oluşturdu.

Başak ilçe sözcülüğü görevini aynı zamanda Basın ve Yayından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstelenecek olan Orkun Kalonya’ya verdi.


Başak, oluşturduğu ilçe sözcülüğü görevi için şunları söyledi:  Konak olarak ilklerin ilçesiydik. Her yere yetişemiyorum. Bazen dikkatimden kaçan şeyler olabiliyor. İlçe sözcülüğü görevi oluşturdum.  Bu görevi yapacak arkadaşımız medyayı takip edecek, izleyecek, burada olmadığım, başka bir konuyla ilgilendiğim zamanlarda medyaya demeç verebilecek, kamuoyuna açıklama yapabilecek.  Donanımlı birine ihtiyaç vardı. Görevi Orkun’a verdik. Güzel şeyler yaptık ancak  örgütte, ilçede kentte bunları tam anlatamadık. Bu sözcülük görevi yapacak arkadaş yaptıklarımızı da medya aracılığıyla anlatacak."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Davut yaman
 7 Aralık 2017 Perşembe 00:16
Bu mu flaş karar? Evet artık iktidara daha da yakınız :)
 VATNDAŞ
 6 Aralık 2017 Çarşamba 16:45
Boş işler bunlar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir