MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede kriz! Başkandan başkana: Yok hükmündedir!
Politika
30 Ekim 2019 Çarşamba 09:56

CHP'de o ilçede kriz! Başkandan başkana: Yok hükmündedir!

CHP Aliağa İlçe Örgütü'nde büyük bir kriz patlak verdi! İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit flaş bir çıkışa imza atarak İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçil Adalet Işık'ı başkan olarak görmediğini açıkladı. Işık'ın 250 işçiyi işten çıkardığı için eleştiri oklarının hedefi olan Aliağa Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar'la 29 Ekim törenlerinde çekilen fotoğrafının Başkan Cirit ve örgütteki kredisini bitirdiği ifade edildi. 

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Örgütü'nde büyük bir kriz patlak verdi! 

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Ustaoğlu Cirit flaş bir çıkışa imza atarak İlçe Kadın Kolları Başkanı Seçil Adalet Işık'ı 'tanımadığı'nı bildirdi. 



HANGİ GÜÇ SAİKİ İLE HAREKET ETTİĞİNİ BİLMEDİĞİM BU KİŞİYİ... 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cirit, "Aliağa kamuoyunun dikkatine... Siyaset aynı zamanda nezaket ve bazı sosyal davranışları içinde barındırır ve öyle de olması gerekir. Ancak, üzerinde siyasi sorumluluğu olan şahıslar temsil ettiği kitleyi incitmemek zorundadır. CHP Aliağa İlçe Yönetimi olarak, kadın kolları başkanını ilçe yönetim toplantılarına uzun zamandır almıyoruz. Ancak, hangi güç saiki ile hareket ettiğini bilmediğim bu kişiyi bu günden itibaren ilçe başkanı olarak kadın kolları başkanı olarak görmediğimi, bu kararın tüzük gereği siyasi yaptırımı varsa üstlenmeye hazır olduğumu, pervasızlık ve pişkinlik sınırlarını zorlayan kişilere karşı ilçe başkanı olarak gerekli tepkiyi vermeye devam edeceğimi bildiririm. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.



BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA O FOTOĞRAF MI? 
Edinilen bilgiye göre krizin fitili aynı zamanda meclis üyesi olan Seçil Adalet Işık’ın oylamalardaki tavrı nedeniyle ateşlendi. Işık'ın partiye muhalif hareket ettiği bildirildi. Cirit'in sert açıklamaya götüren ve bardağı taşıran son damlanın ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında çekilen bir fotoğraf olduğu öğrenildi. Işık'ın 250 işçiyi işten çıkardığı için eleştiri oklarının hedefi olan Aliağa Belediye Başkanı MHP'li Serkan Acar'la samimi fotoğrafının Başkan Cirit ve örgütteki kredisini bitirdiği ifade edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir