MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede kriz zirvesi: Neler konuşuldu?
Politika
17 Ocak 2022 Pazartesi 19:14

CHP'de o ilçede kriz zirvesi: Neler konuşuldu?

Bornova'da Meclis Grubu'ndaki komisyon seçimlerinde yaşananların bir gazeteye sızdırılmasının ardından Belediye Başkanı İduğ'un 'köstebek' çıkışı ve örgüte sert uyarıları sonrası krize İl Yönetimi el koydu. İl Başkan Yardımcıları Naki ve Özdemir, İlçe Başkanı Çapın'ın da katıldığı zirvede meclis üyeleriyle bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bornova Meclis Grubu’nda komisyon seçimlerinin yapıldığı toplantı sonrası patlak veren kriz devam ediyor. 

- CHP BORNOVA'DA KRİTİK ZİRVE ÖNCESİ FLAŞ GELİŞME: O İSİM İSTİFA ETTİ! 

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP İlçe Başkanı Ertürk Çağın ile karşı karşıya geldiği ileri sürülen toplantıda konuşulanların bir gazetede birebir yazılması sonrası koronavirüsü atlatmasının ardından ilk mesai gününde makamında yaptığı konuşmada ‘köstebek’ çıkışı yapmış ve CHP Bornova Örgütü’ne sert uyarılarda bulunmuştu. 

Bornova’da yaşanan krize CHP İl Başkanı Deniz Yücel el koydu. Yücel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İsfihan Naki’yi görevlendirerek ilçede meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin yer alacağı bir toplantı talimatı verdi. 

KİMLER KATILDI? 
Kritik toplantı bugün CHP Bornova İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti. Toplantıya Naki ve bir diğer İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir’in yanı sıra CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın ve meclis üyeleri katıldı. Belediye Başkanı İduğ ise toplantıya katılmadı. 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU!
Toplantıda meclis üyelerinin Başkan İduğ’un ‘köstebek çıkışı’na konu olan parti içi konuşma ve mesajlaşmaları kimlerin sızdırdığının tespit edilmesini talep ettikleri öğrenildi. Gerginliğin sonlanmasına yönelik karşılıklık görüş alışverişinde bulunulan toplantıda İl Başkan Yardımcılarının ise “Buraya disiplin süreci işletmeye gelmedik. Partimiz iktidara yürürken birlik ve beraberlik şart... İki tecrübeli başkan İduğ ve Çapın önderliğinde bu sorunları aşalım, birlik ve beraberliği sağlayalım” mesajı verdikleri bildirildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir