MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede pankart krizi: Aday adayı astı belediye kaldırdı!
Politika
21 Kasım 2018 Çarşamba 11:41

CHP'de o ilçede pankart krizi: Aday adayı astı belediye kaldırdı!

Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Gümrükçü'nün kentin çeşitli noktalarına astığı, üzerinde Ulu Önder Atatürk'ün fotoğrafının ve "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim" ifadesinin yer aldığı pankartlar Çiğli'de belediye ekipleri tarafından söküldü. Gümrükçü'ye destek veren partililer üzerinde Gümrükçü'nün aday adayı olduğuna dair bir ifadenin yer almadığı pankartlara yönelik uygulamaya tepki gösterdi.

GERÇEKİZMİR -  Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) gözler 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlere çevrilirken, aday adayları da çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Belediye başkan adaylığı için CHP Çiğli İlçe Başkanlığı görevini bırakan Utku Gümrükçü de bu kapsamda anlamlı bir kampanya hamlesine imza attı. 

Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Gümrükçü'nün yola çıkış mottosu olan 'andı' ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün görseliyle birleştirerek oluşturulan pankart kentin çok sayıda noktasına asıldı. 

Pankartta "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim" ifadesi yer aldı. 

BELEDİYE EKİPLERİ SÖKTÜ

Gün içinde asılan pankartlar ve ayaklı panolar Çiğli'de belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Ayaklı panolar kimi yerde yerinden sökülerek fırlatıldı. Gümrükçü'ye destek veren partililer ve vatandaşlar üzerinde Gümrükçü'nün aday adayı olduğuna dair bir ifadenin yer almadığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının bulunduğu pankartlara yönelik belediyenin yaptığı uygulamaya tepki gösterdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 AHMET KAYA
 22 Kasım 2018 Perşembe 09:44
çiğli belediye başkanı heryerde biz atatürkçüyüz derken antımıza karşı çıkan AKP yapmadığı yaparak antımızı çöpe atmıştır bumudur CHP lik ATATÜRK çülük asefle kınıyorum
 düriye
 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:50
Belediye Başkanı böyle bir şey yapması bence gayet doğal. Birilerini Cumhuriyet ten daha çok seviyorum diyen kişi yakışır.
 Burak
 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:46
Ne olursa olsun, adayın ismi dışında hiçbir şey yazmazken, üzerinde sadece Atatürk resmi olan bir panoyu, aynı partiden olmasına rağmen sırf rakip diye kaldıran belediye başkanının Atatürkçülüğünü sorgularım arkadaş...
 Necati Uzun
 21 Kasım 2018 Çarşamba 19:40
Bu pankart olayını destekliyorum çünkü sosyal demokrat yapıya sahip olan Atatürk ün resminin bulunduğu pankart ve yolunda olmayı belirleyip ant içilen pankartları toplatan kurumda kim olursa olsun naletliyprum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir