MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de o ilçede sular durulmuyor: 'Disiplin' hamlesine 'disiplin' kontrası!
Politika
31 Ocak 2021 Pazar 11:59

CHP’de o ilçede sular durulmuyor: 'Disiplin' hamlesine 'disiplin' kontrası!

CHP Gaziemir’de ‘denetim komisyonu’ seçiminde yaşanan kriz büyüyor. Başkan Arda ve beraber hareket ettiği meclis üyelerinin, muhalif meclis üyelerine yönelik ‘disiplin’ hamlesi sonrası muhaliflerden de ‘disiplin’ kontrası geldi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ilçe başkanlığı, meclis üyeleri ve belediye başkanı üçgeninde kriz yaşanan, son olarak denetim komisyonu seçiminde meclis grubu içinde yaşanan çatlakla gündeme gelen Gaziemir'de, sular durulmuyor.

Denetim komisyonunda yaşanan çatlak sonrası Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ve beraberinde hareket eden meclis üyeleri, muhalif 10 meclis üyesinin disipline sevki için il başkanlığına dilekçe vermişti. İl başkanlığının ‘grup toplantısı yapılmadı’ gerekçesiyle işleme koymadığı dilekçe sonrası bir hamle de muhalif meclis üyelerinden geldi.

MUHALİFLERDEN KONTRA!

10 meclis üyesinin imzasıyla il başkanlığına Başkan Arda ile birlikte hareket eden CHP Grup Başkan Vekili İzel Zenginobuz Derinsu hakkında şikayet dilekçesi verildi.

Dilekçede Zengiobuz’un yalan beyanda açıklamada bulunduğu, basın yoluyla partiyi tartıştırdığı öne sürülürken, daha once grup kararına uymama iddiasıyla hakkında hazırlanan disiplin dosyasının işleme konulması talep edildi.

İl Başkanı Deniz Yücel geçtiğimiz günlerde Başkan Arda ile görüşmüştü. Yücel’in Şubat ayı meclis toplantısı öncesi meclis üyeleriyle de bir araya gelmesi bekleniyor.

CHP Gaziemir’de muhalif meclis üyeleri Nevin Mutlu, Ünal Işık, İlhan Özköse,Leman Emin, Bengü Sayköse, Murat Serin, Levent Çağlarsu, Tahir Türkbay, Emin Aksoy, Cemal Çalışkan.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir