MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede sürpriz gelişme: Eski başkan ‘adayım’ dedi!
Politika
10 Kasım 2017 Cuma 11:30

CHP'de o ilçede sürpriz gelişme: Eski başkan ‘adayım’ dedi!

CHP Kemalpaşa’da sürpriz bir gelişme yaşandı. İlçe Eski Başkanı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Ayçil, ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. Öte yandan Bornova'da, Büyükşehir Belediye Meclisi eski Üyesi Adnan Hocaoğlu, cumartesi günü ilçe binasında adaylığını açıklıyor

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de delege seçimlerinin ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi.

26 Kasım’da Konak ve Urla ile başlayacak seçimler öncesi mevcut başkanlar delegasyona yönelik çalışmasını sürdürürken, koltuğa talip olanlar ise bir bir adaylık açıklaması yapıyor.

Sürpriz gelişme Kemalpaşa’da yaşandı. Partide uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan, 2014 yerel seçimlerinde de Büyükşehir Meclis Üyesi seçilen Mehmet Ayçil, önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe kongresinde ‘varım’ dedi.

BASKI VARDI 'TAMAM' DEDİM
Gerçekizmir’e açıklamalarda bulunan Ayçil, “ 2019’da yerelde yeniden kazanmak için güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Örgütten aday olmam için baskı vardı. Ben genç bir isim için direttim ancak baskı artınca ‘tamam’ dedim. Kongre adayım” dedi.

ESKİ DOSTLAR RAKİP OLDU
Öte yandan ilçede ilginç bir tablo oluştu. Ayçil kongrede geçmişte destek verdiği mevcut ilçe başkanı Ulviye Üreten’le birlikte yarışacak.

BORNOVA'DA HOCAOĞLU YOLA ÇIKIYOR
Öte yandan Bornova'da  ismi delege seçimlerinden bu yana ilçe başkanlığı için geçen Büyükşehir Belediye Meclisi Eski Üyesi Adnan Hocaoğlu, adaylığını açıklıyor. İlçedeki önemli aktörlerden destek alarak adaylık kararı veren Hocaoğlu, cumartesi günü saat 14:30'da ilçe binasında CHP Bornova İlçe Başkan Adayı olacağını parti kamuoyuna duyuracak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir