MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçede 'zeytin dalı hareketi' tam gaz: Bir önemli isim daha yuvaya döndü!
Politika
29 Nisan 2018 Pazar 13:32

CHP'de o ilçede 'zeytin dalı hareketi' tam gaz: Bir önemli isim daha yuvaya döndü!

CHP Aliağa İlçe Başkanı Durmaz'ın ‘zeytin dalı’ adı verilen ve ‘küskünleri’ yeniden örgüte kazandırmayı amaçlayan çalışmasında Eski İlçe Başkanı Şan'ın ardından 2014 yılındaki yerel seçimde aday gösterilmediği için DSP’den aday olarak aldığı hatırı sayılır oyla seçimin kaderini değiştiren Ülkü de yuvaya döndü. Ülkü uzun bir süre sonrası katıldığı birlik buluşmasında "Partimin emrindeyim" dedi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir’de 2014 yerel seçimlerinde kaybettiği 8 ilçeden biri olan Aliağa’da önemli bir çalışma start aldı.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, ‘zeytin dalı’ adı verilen ve ‘küskünleri’ yeniden örgüte kazandırmayı amaçlayan çalışmanın startını geride kalan hafta verirken, 2014 yerel seçim sürecinde yaşanan aday krizi çevresinde partiden ayrılan tüm isimlerle tek tek görüştü ve yeniden partiye davet etti.

Hareketin ilk önemli adımı 4 yıl önce aday gösterilmediği için partiden istifa eden CHP Aliağa İlçe Eski Başkanı Özlem Şan dönüşü oldu.  

ÜLKÜ DE YUVAYA DÖNDÜ: PARTİMİN EMRİNDEYİM!
Durmaz’ın çağrısı sonrası örgüt bu kez Bizim Ev Restoran’da düzenlenen birlik buluşmasında bir araya geldi. Yaklaşık 2 bin partilinin katıldığı buluşmada bir önemli isim daha yuvaya döndü.

2014 yılındaki yerel seçimde aday gösterilmediği için DSP’den aday olarak aldığı hatırı sayılır oyla seçimin kaderini değiştiren Hakkı Ülkü de uzun bir aradan sonra ilk kez bir CHP programına katıldı. Ülkü buluşmada yaptığı konuşmada, “Partimin emrindeyim. Ne görev verilirse yapmak için hazırım” mesajını verdi.

Ülkü’nün önümüzdeki günlerde CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nda partiye yeniden üye olması bekleniyor.

EN BÜYÜK KATKIYI ALİAĞA VERECEK
CHP Aliağa İlçe Başkanı Durmaz da partililere seslendiği konuşmasında 24 Haziran’daki erken seçimin öneminin altını çizerek, “Bugün burada birlik ve beraberlik içinde bir arada olduğumuzu gösterdik. Topyekün sahada olacağız. Ülkenin demokrasi mücadelesine en büyük katkıyı Aliağa verecek” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Erdal
 30 Nisan 2018 Pazartesi 17:54
Sevgili sercan Hakkı bey konuşma yapmadı özür de dilemedi. Hâlâ DSP ye gidip yanlış yaptığı nı kabul etmiyor. Siyaset bu kadar basit olmamalı Gerçek CHP liler bedel ödedi. Genel seçimin bu kadar önemli olduğu dönemde ÖZCAN DURMAZIN Yerel seçim tartışmalarını açtırması manidar ülke elden giderken kişisel istikbal için çalışılmalı
 basri
 29 Nisan 2018 Pazar 14:50
Guzel bir iş yapılmış emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir