MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’de o ilçeyi karıştıran SMS: Vekilden başkana sert tepki!
Politika
11 Eylül 2017 Pazartesi 09:34

CHP’de o ilçeyi karıştıran SMS: Vekilden başkana sert tepki!

Güzelbahçe’de İlçe Başkanı Çam’ın sandık öncesi SMS’le yaptığı çağrı tepki çekti. İzmir Milletvekili Bayır üyesi olduğu örgütte yaşananlara sert tepki gösterdi, “Bu şekilde yaparsak demokrasiyi nasıl anlatacağız” dedi.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de parti içi yarış Pazar günü 11 ilçede kurulan sandıklarla start aldı. 

Güzelbahçe’de de aynı gün tüm mahallelerde seçimler tamamlandı. 

İlçede delege seçimleri öncesinde atılan bir SMS ortalığı karıştırdı. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam tüm üyelere SMS atarak beyaz liste için destek çağrısı yaptı. SMS’te, “Bugün ilçemizde yapılacak olan CHP Güzelbahçe Delege Seçimleri’nde birlik, beraberlik, adalet ve tecrübenin simgesi beyaz listedir. Parti içindeki sevgiyi, barışı ve dayanışmayı üst düzeye çıkarmak için beyaz listeye desteğinizi bekliyorum” ifadeleri yer aldı. 

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ilçesinde yaşanan bu olaya ve kendisine de atılan SMS’e sert tepki gösterdi. İzmir Milletvekili Bayır tarafsız olması gereken ilçe başkanının hamlesini, “Bu şekilde olursa biz demokrasiyi nasıl anlatacağız” sözleriyle eleştirirken, Genel Merkez’e de çağrıda bulundu. 

BAYIR’DAN SERT TEPKİ 
Gerçekizmir’e konuşan Bayır, “Bu tavır bir ilçe başkanına yakışmıyor. Tarafsız olması gereken, delege seçimlerini tarafsız yapmak zorunda olan bir başkan üyelere mesaj atarak taraf belli etmez, üyeleri yönlendirmeye çalışmaz. İlçe başkanı üyeye baskı yapamaz, bu kadar ileri gidilmez! Bir ilçe başkanı bir milletvekiline SMS atarak bir listeye destek istiyor. Olacak iş değil! Bu şekilde seçim yapılmaz. Bu şekilde yaparsak biz demokrasiyi nasıl anlatacağız? Genel Merkez’in acil müdahale etmesi gerekir” diye konuştu. 

MERTOĞLU DA ATMIŞTI! 
Öte yandan Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu da delege seçimlerinden bir gün önce benzer bir mesajı sosyal medya hesabından paylaşarak yanında durduğu maviye listeye destek çağrısı yapmış ve örgütün tepkisini çekmişti.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir