MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o ilçeyle ilgili kritik karar haftaya kaldı!
Politika
7 Aralık 2021 Salı 11:41

CHP'de o ilçeyle ilgili kritik karar haftaya kaldı!

CHP Bayraklı’da Susmuş yönetiminin toplu istifalarla düşmesinin ardından yapılacak atama merakla bekleniyor. 40 gündür süren belirsizliğe bir erteleme daha eklendi. MYK yoğun gündem nedeniyle Bayraklı kararını bir sonraki haftaya bıraktı. Öte yandan kritik karar öncesi geçici yönetime başkanlık yapacak isim de netleşiyor.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Örgütü’nde Pınar Susmuş başkanlığındaki yönetimin toplu istifalarla düşmesinin ardından belirsizlik sürüyor.

CHP’de Bayraklı kararı için gözler yapılacak Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına çevrilmişti. 40 gündür süren belirsizlik bugün de karara bağlanamadı. İl Başkanları toplantısı ve CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Emel Yıldırım’ın cenazesi nedeniyle ilçe ile ilgili karar MYK’nın gelecek hafta yapılacak toplantısının gündemine bırakıldı. 

Öte yandan geçici yönetime başkanlık yapacak isim de netleşiyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın da talebiyle geçici yönetim başkanı olarak Necati Şahin ismi öne çıkarken, kulislere Murat Haluk Öncel ismi de düşmüştü. Edinilen bilgiye göre Necati Şahin ismine onay çıktığı ancak heyette yer alacak diğer isimlerde değişikliğe gidildiği bu nedenle sürecin uzadığı ifade edildi. Şahin’in gelecek hafta yapılacak MYK’da Bayraklı’ya geçici başkan olarak atanması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir