MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o isimden 'başkanlık' açıklaması: 'Yokum' dedi, tarif etti!
Politika
9 Kasım 2017 Perşembe 08:29

CHP'de o isimden 'başkanlık' açıklaması: 'Yokum' dedi, tarif etti!

Adı CHP İzmir İl Başkanlığı için ‘uzlaşı’ adaylar arasında üst perdede dillendirilen eski vekil Oyan, kendi durumuyla ilgili net açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de olağan kongre takvimi işliyor. Delege seçimleri tamamlanan ve 26 Kasım’da kongre süreci başlayacak olan il örgütünde, il kongresinin hesabı da yapılıyor.

- CHP İZMİR'DE BAŞKANLIK İÇİN 'DİSK' SÜRPRİZİ!... 

Parti örgütü öncelikli olarak ‘uzlaşı’ formülünde dururken kulislere bir çok isim düşmüştü.

Adı Kocaoğlu-Yüksel yapısının örgüte önereceği ‘uzlaşı’ adaylar arasında geçen İzmir eski Milletvekili Oğuz Oyan, Gerçekizmir’e kendisiyle ilgili net açıklamalarda bulundu. Oyan kesin bir dille il başkanlığının gündeminde olmadığını söyledi, ‘ağabey’ formülü yerine genç bir ismin il başkanı olması gerektiğini söyledi.

Oyan şu ifadeleri kullandı: Benim tarafımda böyle bir adaylık niyeti yok. İzmir il başkanlığı politik hedefim olarak önümde durmuyor. Herkese teşekkür ederim. İsmimi dolaştırıyorlar. Teveccüh var. İzmir İl Başkanlığı aktif bir görev. Aktif bir biçimde yapacak arkadaşlar örgüt içinde var. Onları desteklemek gerekir. Ben de onlardan birini destekleyeceğim. Ağabey formülü dışında da seçenekler var. Örgütün içinden biri olmasında fayda var. Genç olması iyi olur. Çünkü enerji vermek zaman vermek gerek. Bunu da genç bir isim sağlar. İzmir önemli bir kent. Bu öneme yakışır enerjiyi sinerjiyi sağlayacak biri gerek.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Halk
 9 Kasım 2017 Perşembe 09:08
OYAN Hakikaten ağabeylik yapıyor.Kendisine izmirde ihtiyaç büyük
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir