MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de o kongreye damga vuran olay: Divanın başına belediye başkanı!
Politika
19 Aralık 2019 Perşembe 13:17

CHP'de o kongreye damga vuran olay: Divanın başına belediye başkanı!

CHP Torbalı kongresine Belediye Başkanı Uygur'un divan başkanı olması damga vurdu.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) ilçe kongreleri maratonu tam gaz devam ediyor. 

İzmir'de bugün Torbalı'da sandık kuruldu. Mevcut İlçe Başkanı Erol Günaydın'ın tek aday olduğu kongrede dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

CHP'de ilçe kongrelerinde eşine pek rastlanmayan bir kararla Günaydın'ın tek aday olarak girdiği seçimde süreçte kendisini desteklediği bilinen Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur divan başkanı oldu. 

CHP İzmir'de belediye başkanının ilçe kongresinde divan başkanı olması pek rastlanılır bir durum değil. Bir çok partili Uygur'un divan başkanı olmasının etik olmadığını savundu.

Uygur'un divan başkanlığını yaptığı kongrede delegeler Günaydın'ın listesini oylayarak yeni yönetimini seçilecek. 

Günaydın’ın yönetim kurulu asil listesinde; Ayhan Kaya, Aydın Yılmaz, Onur Toklu, Ersin Aslan, Ramadan Berber, Serkan Çakır, Cüneyt Takın, Engin Köse, Hüseyin Deveci, Fahrettin Belen, Asım Ekici, Akan Şengül,  Fetiye Şengüzel, Gökhan Sapçı, Hüseyin Arslan, Gül Kader Arı yer aldı. Yedek listede bulunan isimler şunlar; Sali Yılmaz, Nihat Aydın, Arif Keskin, Taylan Çetin, Mübeccel Tonkuş, Burhan Kazan, Latif Şimşek, Ayhan Atak, Şükrü Akdemir, Derya Kapçak, Nazif Selçuk, Kemal Aşıcı, Ali Meydan, Memli Değer ve Sabri Sıkkaş yer aldı. 

İl delege listesi ise Belediye Başkanı İsmail Uygur ve İlçe Başkanı Erol Günaydın, 2018 genel seçimlerinde Milletvekili adayı olan Sefer İpekli’nin yanı sıra;  Faruk Akpınar, Ayhan Kaya, İbrahim Özel, Salih Yıldırım,  Aydın Sünbül, Halil Gülcü, İsmail Takak, Yağız Çalık, Semih Yanıkbaş, Ramadan Berber, Özgün Ünver, Levent Şenyüz, Onur Toklu, Aydın Yılmaz ve Akan Şengül'den oluştu.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 20 Aralık 2019 Cuma 00:14
TEKADAM!
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir