MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de sıcak saatler... Güzelbahçe'de İnce'nin adaylığı gitti-geldi!
Politika
2 Şubat 2019 Cumartesi 14:50

CHP'de sıcak saatler... Güzelbahçe'de İnce'nin adaylığı gitti-geldi!

CHP MYK’da sürpriz bir gelişme yaşandı. MYK'da Güzelbahçe Adayı değişti. İnce'nin yerine PM'ye Kökkılınç ismi verildi. PM'de tartışma çıktığı öğrenilirken, oylama yapılmadığı ve Güzelbahçe'de Kılıçdaroğlu'nun daha önce adaylığı açıklanan İnce ile devam edileceğini söylediği öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde kritik Parti Meclisi(PM) toplantısında İzmir ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz MYK ve PM toplantısı sonucunda adayı açıklanan Güzelbahçe’de değişikliğe gidildi.

2 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa İnce, geçtiğimiz toplantıda partinin Güzelbahçe Adayı olarak açıklanmıştı.

Sürpriz bir gelişme yaşandı. İnce’nin adaylığı geri çekildi. İnce’nin yerine PM toplantısına avukat Nilay Kökkılınç'ın ismi aday olarak sunulma kararı alındı.

PM'de tartışma çıktığı öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun Güzelbahçe'ye ilişkin "Başkanla devam edeceğiz" sözleri sonrası oylama yapılmadı.

İnce, yaşanan gelişme sonrası yaptığı kısa açıklamada, " Demokrasi kuralları işledi, adalet yerini buldu. Partime güvencimi hiçbir zaman kaybetmedim. Emeği geçen tüm parti büyüklerime teşekkür ediyorum. Üzerimdeki yük bir kez daha büyüdü.  Güzelbahçe için Cumhuriyet Halk Partisi için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 CHP li
 2 Şubat 2019 Cumartesi 15:44
Çocuk oyuncağı mı bu
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir