MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de son durum: Adaylık için o isim öne çıktı!
Politika
3 Mayıs 2018 Perşembe 08:37

CHP'de son durum: Adaylık için o isim öne çıktı!

24 Haziran seçimlerine geri sayım sürerken 'CHP’nin adayı kim olacak?' sorusunun yanıtı Cuma günü saat 10:00’da yanıtını bulacak. CHP’de cumhurbaşkanlığı adaylığında ibre Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye döndü. Kulislerde, “İnce, yüzde 90 cumhurbaşkanı adayı ilan edilecek” gözüyle bakılıyor.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Cuma günü saat 10:00’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenecek geniş kapsamlı bir katılımla açıklanacak. Bugüne kadar cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ser verip sır vermeyen Kılıçdaroğlu, sessizliğini korurken, CHP kulislerine bomba bir isim düştü.

Edinilen bilgiye göre, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayı konusunda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Milletvekili İlhan Kesici isimleri hakkında nabız tuttu.

İNCE BOMBASI
Düzgünhaber'in haberine göre yapılan nabız yoklamalarında İnce’nin ismi öne çıkmaya başladı. CHP’de şu anda CHP’nin cumhurbaşkanı adayı konusunda yüzde 90 oranında Muharrem İnce’ye şans tanınmaya başlandı.

KIŞLALI EN BÜYÜK İŞARET
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı adres olarak, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nu adres göstermesi dikkat çekti. Kulislerde, “Kılıçdaroğlu, parti tabanının yüzde 100 desteklemeyeceği bir adayı, spor salonunda açıklamaz. Dolayısıla, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nun tercih edilmesi, partili olmayan bir cumhurbaşkanı adayı seçeneğinin olmayacağının işaretidir. Bu durumda en güçlü aday konumuna Muharrem İnce yükselmiştir” yorumlarının yapılmasına yol açtı.

İŞARET VERMEYECEK
Kulislerde CHP’nin adayının Muharrem İnce olacağı bombası düşerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Meclis Grubu’nu Perşembe günü 13:00’de toplantıya çağırdı. Kılıçdaroğlu’nun, grup toplantısında cumhurbaşkanı adayı konusunda en ufak bir işaret vermeyerek, asıl açıklamayı Cuma gününe bırakması bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 3 Mayıs 2018 Perşembe 10:21
Muharrem ince doğru isim hem hatip hem heyacan yaratır.Büyük erşen yaşı gereği uygun değil İlhan kesici bilgi ve eğitimine kimse birşey diyemez ama hatip değil heyacan yaratmıyor.Muharrem ince çok doğru karar haydi inşahla yarın açıklanacak göreceğiz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir