MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de son gün bombası: Tuncelili Başkan İzmir'in o ilçesine talip oldu!
Politika
26 Ekim 2018 Cuma 16:00

CHP'de son gün bombası: Tuncelili Başkan İzmir'in o ilçesine talip oldu!

CHP İzmir’de son başvuru günü sürpriz bir gelişme yaşandı. Hozat Belediye Başkanı Polat dosyasını teslim ederek Konak’a talip oldu.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçim için hazırlıklar tam gaz devam ederken, aday adaylığı mesaisi de noktalanıyor. 

Son başvuru gününde İzmir’de gündeme damga vuracak bir gelişme yaşandı. Tunceli ilinin Hozat ilçesinin Belediye Başkanı Celaleddin Polat dosyasını teslim ederek Konak’ı yönetmeye talip oldu. 

2014 yerel seçimlerinde Hozat Belediye Başkanı seçilen Polat CHP Konak İlçe Binası’na gelerek dosyasını teslim etti ve aday adaylığını resmileştirdi. 

Aday adaylığı hakkında Gerçekİzmir’e konuşan Polat şu açıklamayı yaptı :

HİZMET İÇİN GİTTİK HİZMET İÇİN GELİYORUZ
Ben zaten daha önce burada yaşıyordum ancak Tunceli Hozat alması zor bir ilçeydi... Genel Başkanımız Tuncelili olduğu için ve orada alınacak her başarı kendisini de mutlu edeceği için biz de 'Dava adamıyız' dedik. Aslında orası için birçok aday önerdik, biz burada siyasete devam edebilirdik. Ama 'Hozat zor bir bölge almamız lazım' dediler, 'Biz de alırız' dedik ve aldık. 'Ama ben en başından 1 dönem görevimi yapar bayrağı başka arkadaşa teslim ederim' dedim. Sözümde de durdum ve iyi bir belediyeyi yoldaşlarıma teslim ediyorum. Burada da ne görev verirlerse yaparız. Hizmet için gittik hizmet için geliyoruz. Biz makama değil hizmete talibiz. Aday gösterilip gösterilmem önemli değil, partim bana çay ocağına bakacaksın senden böyle verim alırız diyorsa onu da yapacaksın!

BURADA VERİLECEK HER GÖREVE TALİBİZ
Konak, merkez, simge bir ilçe... Ben de merkez olması itibariyle müracaat ettim. Biz Konak’ı yönetmenin dışında da her yere talibiz, verilecek her göreve talibiz. Çünkü Konak’ta da başarılı, ahlaklı çok güzel hizmetler veren bir belediye başkanımız var. Bu bir hizmet yarışıdır, biz bu yarışta gerek yoldaşlarımızın yanında her türlü göreve talibiz. Konak’ta belediyecilik ekip işidir. Ekibinizin sağlam olması gerekiyor, ben ekibime de güveniyorum. Konak ve CHP siyasetine, İzmir genelinde bütün belediyelere destek olabileceğimiz, fark yaratabileceğimiz bir ekiple geliyoruz. Alt yapısından, üst yapısına, turizminden, insan ilişkilerine tüm herkesi kucaklayabilecek barışa ve huzura birlikte kanat çırpacağımız bir anlayışı hakim kılacağımıza inanıyorum.

CELALEDDİN POLAT KİMDİR?
1972 Tunceli Hozat doğumlu olan Celaleddin Polat, ilk ve ortaöğretimini Hozat’ta tamamladı. 1994 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Müzik Eğitimi bölümünden mezun olan Polat Evli ve 1 kız çocuğu babası…  20 yıllık öğretmenlik kariyerinde Çankırı, Adıyaman, Mersin, Kırşehir ve İzmir illerinde görev yapan Polat, 30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Hozat Belediye Başkanlığı’na aday gösterildi. Polat seçimi yüzde 32.52’lik oy oranıyla kazanarak ilçenin belediye başkanı oldu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Konak
 26 Ekim 2018 Cuma 20:22
Bu nasıl bir cüret yazıklar olsun.İzmir’de yaşayan doğup büyüyen nefes alıp verenlere büyük hakaret.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir