MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de sürecin önemli aktörü olan 2 başkan il başkanı tarifi yaptı!
Politika
21 Aralık 2017 Perşembe 08:29

CHP'de sürecin önemli aktörü olan 2 başkan il başkanı tarifi yaptı!

CHP İzmir 7 Ocak’taki il kongresine kilitlenirken, süreçte aktör olması beklenen Konak İlçe Başkanı Başak ve Çiğli İlçe Başkanı Gümrükçü birlikte katıldıkları yerel bir internet televizyonunda il başkanı tarifi yaptı.

GERÇEKİZMİR – CHP İzmir’de olağan kongre takvimi işliyor. 30 ilçede kongre yapıldı. Yeni başkan ve yönetimler seçilirken, il delegeleri de belli oldu.

Gözler 7 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresine çevrildi. Örgütte uzlaşı şıkkı masada dururken, bir çok isim il başkan adaylığına yakıştırılıyor.

Süreçte önemli aktör olmaları beklenen Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ve  Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, birlikte katıldıkları yerel bir internet televizyonunda il başkanı tarifi yaptı.

ŞEMSİYE GİBİ BİRLEŞTİRECEK
Başak, il başkanı olacak isimle ilgili “Ülkenin içinde bulunduğu bütün hassasiyetlerin farkında olacak, birikimi olacak, enerjik olacak, şemsiye gibi birleştirecek, yarın şurayı istiyorum diye koltuğu terk etmeyecek biri gerek” dedi.

KOLTUĞU SIÇRAMA MAKAMI GÖRMEYECEK BİRİ
Gümrükçü ise Başak’ın il başkanı tarifini genişletti. Gümrükçü, “STK’larla iyi diyaloğu olan, Hayır bloğunu kucaklayacak, dinamik, enerjik, bütün örgütü bir tutacak, onun bunun adamı olmayacak milletvekili adayı, belediye başkan adayı olmayacak, İzmir il başkanlığını sıçrama makamı görmeyecek, CHP’li belediyelerin icraatlarını anlatacak, örgütle belediye arasında köprü kuracak, birlik beraberlik sağlayacak, anti demokratik tüm uygulamalara direnecek bu işi de örgütleyecek biri il başkanı olmalı” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Vahit
 21 Aralık 2017 Perşembe 14:20
Bence Konak ilçe başkanı antidemokratik konre sürecinden sonra İzmir deki en zayıf halka oldu. Aktör değil anca faktörlerden biri olabilir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir