MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de yeni başkan Yücel ve kaybeden Gümrükçü'den örgüte ilk mesajlar
Politika
8 Ocak 2018 Pazartesi 21:08

CHP'de yeni başkan Yücel ve kaybeden Gümrükçü'den örgüte ilk mesajlar

CHP İzmir İl Kongresi'nde il başkanlığı için yarışan iki adaydan başkan seçilen Yücel ve kaybeden Gümrükçü sosyal medyadan örgüte mesaj verdi. Yücel, " Sen ben yok biz varız" dedi. Gümrükçü ise örgüte "Kongrede söz verdiğimiz gibi; 2019'daki büyük kavgada en ön safta yer alacağız... Sarayın saltanatına son vereceğiz" diye seslendi.

GERÇEKİZMİR - Günlerdir sonucu merakla beklenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kongresi geride kaldı.Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü’nün yarışına sahne olan kongrede kazanan Yücel oldu. 

Yücel 355 oy alarak yeni il başkanı olurken rakibi Gümrükçü ise 234 oy da kalmıştı.

YÜCEL: SEN BEN YOK BİZ VARIZ

Partinin yeni il başkanı Yücel ilk mesajını sosyal medyadan verdi: Yücel şu ifadeleri kullandı: Sevgili dostlarım, yoldaşlarım!  Dün hep birlikte muazzam bir il kongresi gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresi’nin İzmir’e, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Birleşerek büyüyeceğiz. Bugün hepimiz için yeni bir gün, yeni bir başlangıç olacak. Demokratik yarışımız, en özgün şekilde karşılığını vermiştir. Sen, ben yok, artık biz varız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, demokratik, özgür ve çağdaş bir Türkiye için 2019'a emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kongremizde emeği gecen tüm örgüt emekçilerimize teşekkür ediyorum. İl yönetim kurulu üyelerimizi, il disiplin kurulu üyelerimizi ve kurultay delegelerimizi kutluyorum."

GÜMRÜKÇÜ: SARAYIN SALTANATINA SON VERECEĞİZ

Gümrükçü de kongre sonrası sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Gümrükçü şu ifadeleri kullandı: Makam mevki değil, memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda; bize inanan ve güvenen yoldaşlarımızla birlikte yürümeye ve örgütün sesini dosta düşmana duyurmaya devam edeceğiz. Seçilen İl Başkanımız Deniz Yücel'e ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum. Kongrede söz verdiğimiz gibi; 2019'daki büyük kavgada en ön safta yer alacağız... Sarayın saltanatına son vereceğiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir