MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'de yılın ilk buluşması... Soyer'den Yücel'e ziyaret: Ne mesaj verdiler?
Politika
3 Ocak 2022 Pazartesi 10:58

CHP'de yılın ilk buluşması... Soyer'den Yücel'e ziyaret: Ne mesaj verdiler?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, CHP İl Başkanı Yücel’i makamında ziyaret ederek hem yeni bina için ‘hayırlı olsun’ hem de yılın ilk günü yapılan ırkçı yazılama saldırısıyla ilgili olarak ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu. İkili buluşmanın ardından yeni bir gelecek ve iktidar mesajları verdi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir’de yeni yılın ilk mesai haftası önemli bir buluşmayla açıldı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret ederek hem yeni bina için ‘hayırlı olsun’ hem de yılın ilk günü yapılan ırkçı yazılama saldırısıyla ilgili olarak ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulundu.  



“CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu”
Başkan Soyer basına kapalı buluşmada, “CHP İzmir İl Örgütü’ne yakışır bir bina oldu. Bol kalabalıklar olsun. Hepinizi çok tebrik etmek, emek veren herkese çok teşekkür etmek istiyorum. Hep beraber inşallah daha da yüksek başarılara imza atacağız. Yeni yılın iş birliğimizin daha da çok güçlendiği bir yıl olmasını diliyorum” mesajını verdi. 

“Sizleri hem takdir ediyoruz hem destekliyoruz”
CHP İzmir İl Başkanı Yücel ise yeni binanın kendilerine heyecan ve motivasyon getirdiğini ifade ederek, “Bir seçim sürecine girdik. O yüzden tüm örgütlerimizle, yerel yönetimlerimizle birlikte partimizi seçimlere hazırlamak için gayret ediyoruz. Her türlü engelleme, kısıtlamalara rağmen bu zor dönemde fedakarca görev yapan belediye başkanlarımızı takdir ediyor ve destekliyoruz. İnanıyorum ki bu seçim Türkiye’nin kaderini değiştirecek ve değişimin önünü açacak. Daha huzurlu bir Türkiye’de seçimden sonra birlikte yaşayacağız” dedi.

Basına kapalı görüşme yaklaşık 40 dakika sürerken, ikili buluşmanın ardından da yeni yıla dair mesajlarını paylaştı. 



YENİ BİR GELECEK VE İKTİDAR MESAJLARI! 

Başkan Soyer, “Yeni yıl, yeni bina, yeni umutlar, yeni bir gelecek... Hepsi bugün başlıyor inşallah” derken CHP İl Başkanı Yücel de “Başkanımız yeni yılın ilk ziyaretini il başkanlığımıza yaptı. Çok mutlu olduk. Mesajımız; yeni yıl, yeni umutlar, yeni bir Türkiye ve CHP iktidarı...” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir