MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den AK Parti'ye 'Dağ afişi' sorusu: Logo kullanmaktan neden korkuyorsunuz?
Politika
5 Şubat 2024 Pazartesi 16:40

CHP'den AK Parti'ye 'Dağ afişi' sorusu: Logo kullanmaktan neden korkuyorsunuz?

CHP İl Başkanı Aslanoğlu sosyal medya hesabından mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Saygılı'ya seslenerek yaptığı paylaşımda çarpıcı bir çıkışa imza attı. Aslanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Dağ'ın afişlerinde neden parti logosu bulunmadığını sordu. Aslanoğlu, "Bu arkadaş sizin adayınız değilse sorun yok, ama aday sizin ise partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir siyaseti yüzünü 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere çevirirken, adaylar da saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Kentte seçim süreçlerinde yaşanan afiş tartışmalarına bir yenisi daha eklendi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sosyal medya hesabından mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı'ya seslenerek yaptığı paylaşımda çarpıcı bir çıkışa imza attı. 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu, mevkidaşı AK Parti İl Başkanı Saygılı'ya Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Hamza Dağ'ın afişlerinde neden parti logosu bulunmadığını sordu. 

İŞTE O MESAJLAR: 
Sayın Bilal Saygılı fotoğrafta gözüken ve İzmir'in duvarlarına, billboardlarına resmi asılmış olan bu arkadaş, hangi partinin adayıdır?

Zira bu arkadaş sizin adayınız değilse sorun yok, ama aday sizin ise partinizin logosunu kullanmaktan neden korkuyorsunuz?

Görsellerde parti logosu gözükmeyince, Ak Parti logosunu kullanmayınca İzmirlilere daha sempatik geldiğinizi mi düşünüyorsunuz?

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir