MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den AK Parti'ye: Şov yapacağınıza icraları kaldırın!
Yerel Yönetimler
16 Ağustos 2024 Cuma 13:31

CHP'den AK Parti'ye: Şov yapacağınıza icraları kaldırın!

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.'de 93 işçinin işten çıkarılmasının yankıları sürüyor. Cumhur İttifakı meclis üyelerinin ziyaretinin ardından belediye önündeki işçileri bu kez CHP'li meclis üyeleri ziyaret etti. Meclis üyeleri adına konuşan Sedredil Coşkuner, "Karşıyaka Belediyesi’nin bütün malına, mülküne iktidar haciz koymuş. Burada şov yapacağına AKP zihniyetindeki meclis üyeleri icraları kaldırsınlar" dedi.

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş.'de 93 işçinin işten çıkarılmasının yankıları sürüyor. Cumhur İttifakı meclis üyelerinin ziyaretinin ardından belediye önündeki işçileri bu kez CHP'li meclis üyeleri ziyaret etti.

Sedredil Coşkuner, Burak Ali Durak ,Adem Şahin, Dilek Bilgin, Muharrem Ekti ve Himmet Bozan'ın işçilere ziyaretinde Coşkuer bir konuşma gerçekleştirdi. 

"ŞOV YAPACAĞINIZA, İCRALARI KALDIRIN"

Coşkuner CHP'li meclis üyeleri adına yaptığı konuşmada, "Biz de sizler gibi Cuma günü öğleden sonra öğrendik. 2-3 gün süreci bekledik, diyalog olur mu diye.  Biz bugün sendika başkanımızı ve sizleri dinleyelim arkadaşlar. Biz de neyin, nasıl gerçekleştiğini bilmiyoruz. Biz CHP’li meclis üyeleri olarak her zaman emekten yanayız. Hiçbirinizin ekmeği ile oynanmasına karşıyız. Sizin taleplerini sormak için buraya geldik. Bir köprü olarak sizlerin sıkıntılarınızı ve isteklerinizi dinleyip belediye başkanına randevu alıp anlatacağız. Ortak akıl ile bu işleri çözeceğiz. Siyaset yapmaya gelmedik. Gruplar geliyor. Bizler Menemen’in halini görüyoruz. Diğer ilçeleri görüyoruz. Menemen’i sattılar, işçileri çıkardılar. Burada gelip demagoji yapmasınlar. Biz emekten yanayız, işçiden yanayız. İstekleriniz söyleyin, biz burada aracı olacağız. Sizler alnınızın akıyla çalışan insanlarsınız. Ben de sizler gibi bir haftadan beri uyumuyorum. Ülkenin şartlarını bu duruma biz getirmedik. Karşıyaka Belediyesi’nin bütün malına, mülküne iktidar haciz koymuş. Burada şov yapacağına AKP zihniyetindeki meclis üyeleri icraları kaldırsınlar. Belediyeyi kilitleyip ondan sonra gelip burada şov yapıyorlar. Biz sizinle beraberiz, ya hep beraber ya hiç birimiz. Taleplerinizi başkana ileteceğiz” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir