MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den AK Partili Dağ'a 'güvenlik sorunu' tepkisi!
Politika
30 Eylül 2022 Cuma 11:26

CHP'den AK Partili Dağ'a 'güvenlik sorunu' tepkisi!

AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Dağ'ın "CHP'nin siyaseti, milli güvenlik sorunu haline geldi" ve "CHP terör örgütlerini doğrudan ve dolaylı olarak desteklemektedir ve Kılıçdaroğlu CHP'yi maalesef bir milli güvenlik sorununa dönüştürmüştür" çıkışlarına CHP İl Başkanı Yücel ve CHP PM Üyeleri Çelik ile Arslan'dan tepki geldi. 

GERÇEKİZMİR - Mersin'de polisevine yapılan ve 1 polisin şehit olduğu hain saldırı ülkeyi yasa boğarken, siyaset gündeminde de damga vurdu. 

İktidar cephesinden gelen saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin CHP'nin 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda 'mağdur gazeteci' olarak lanse edildiği çıkışı ve iddiası İzmir siyasetinin aktörleri arasında da tartışma konusu oldu. 

AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın "CHP'nin siyaseti, milli güvenlik sorunu haline geldi" ve "CHP terör örgütlerini doğrudan ve dolaylı olarak desteklemektedir ve Kılıçdaroğlu CHP'yi maalesef bir milli güvenlik sorununa dönüştürmüştür" çıkışlarına CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan'dan tepki geldi. 

"FETÖ'yü bu ülkenin başına bela eden, PKK'yla masaya oturan kimse, odur milli güvenlik sorunu"
CHP İl Başkanı Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ülkenin ve vatandaşın gerçek gündemini konuşmaya yüzü olmayanlar, başlarındakinin "Terör örgütünün üzerine gitmeyin" talimatını,FETÖ ile birlikte yol yürüdüklerini,Öcalan'ın kardeşini TRT'ye çıkarttıklarını, Terörist başı Apo'nun mektubunu televizyonda yorumladıklarını unutmuş, çözüm sürecinde suç duyurusunda bulunan CHP'ye çamur atmaya çalışıyor. Millet çamurunuzdan, pisliğinizden, yalanınızdan, talanınızdan bıktı. FETÖ'yü bu ülkenin başına bela eden, PKK'yla masaya oturan kimse, odur milli güvenlik sorunu" ifadelerine yer verdi. 



"Milli güvenlik sorunu sizlersiniz"
CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik ise Dağ'a, "Bu ülkede bir milli güvenlik sorunu varsa o da sizlersiniz! Ülkede ne kadar vurguncu, dolandırıcı, uyuşturucu kaçakçısı, suç örgütü lideri varsa fotoğraf çektiren de, kokainmanları yanında gezdirenler de sizlersiniz" sözleriyle tepki gösterdi.

"Hadi oradan!"
CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Arslan da şu ifadeleri kullandı: Terörist başının kırmızı bültenle aranan kardeşini TRT’ye çıkaranlar, terörist başının mektubunu TV’lerde yorumlatanlar, suç örgütü ve baronları ile boy boy fotoğrafları çıkanlar, 'Ne istediniz de vermedik' diyenler değil de CHP’mi milli güvenlik sorunu. Hadi oradan...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir