MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den İzmir'de 2 günlük dev zirve: Lider de katılacak!
Politika
24 Ekim 2022 Pazartesi 12:13

CHP'den İzmir'de 2 günlük dev zirve: Lider de katılacak!

‘CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne bu yıl İzmir ev sahipliği yapacak. Yüzlerce belediye ve kooperatifi Fuar İzmir'de buluşturacak büyük buluşmaya CHP Lideri Kılıçdaroğlu da katılacak.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından ilki İstanbul’da düzenlenen ‘CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne bu yıl İzmir ev sahipliği yapacak. 

FUAR İZMİR YÜZLERCE BELEDİYE VE KOOPERATİFİ AĞIRLAYACAK 
Fuar İzmir’de 5-6 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek zirve için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da kente gelecek. Büyük buluşmada CHP’li 160 belediyenin yanı sıra bu belediyelerin başarılı uygulamalarında iş birliği yaptığı kooperatifler de yerini alacak. Belediyeler ve kooperatifler Fuar İzmir’de kurulacak stantlarda kendilerine ayrılan alanlarda tarımsal ürünlerinin yanı sıra yerelde kalkınma uygulamalarına dair bilgilendirmelere de yer verecek. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun da zirvenin ilk günü kente gelmesi ve açılışta partinin tarım politikalarını detaylandıran bir konuşma yapması bekleniyor. 

TORUN, SARIBAL VE SOYER'DEN TANITIM TOPLANTISI 
Öte yandan CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve Tarım Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ile ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer önümüzdeki günlerde zirveye özel bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda CHP’li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nin programı ve detayları kamuoyuyla paylaşılacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir