MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den Urla çıkarması: Torun, Yücel ve Soyer'le halka açık zirve!
Politika
2 Ocak 2020 Perşembe 11:54

CHP'den Urla çıkarması: Torun, Yücel ve Soyer'le halka açık zirve!

Urla Belediye Başkanı Oğuz'un FETÖ üyeliği iddiasıyla tutuklanması ve belediyeye kayyum atanmasının ardından karara CHP cephesinden tepkiler sürüyor. CHP Yönetimi flaş bir karar alarak Urla Belediye Meclisi Grup Toplantısı'nı Genel Merkez düzeyinde katılımla halka açık olarak yapma kararı aldı. 

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Urla Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Burak Oğuz’un FETÖ’ye üye olduğu iddiasıyla tutuklanıp, yerine Urla Kaymakamı Önder Can'ın kayyum olarak atanmasının yankıları sürüyor. 

Süreçte karara sert tepki gösteren CHP'den önemli bir hamle geldi. CHP Yönetimi Urla Belediye Meclisi Grup Toplantısı'nı Genel Merkez düzeyinde katılımla halka açık olarak yapma kararı aldı. 

Urla Belediye Meclisi CHP Grup Toplantısı yarın (Cuma günü) saat 16.00'da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in katılımıyla Eso Park'ta halka açık olarak yapılacak. "Kayyum iradesi değil, halk iradesi" parolasıyla gerçekleşecek ve çok sayıda partilinin de katılacağı toplantıda Torun ve İzmir'in iki başkanının kayyum kararını protesto eden mesajlar vermesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ramazan Sönmez CHP BORNOVA üyesi
 2 Ocak 2020 Perşembe 12:51
Arada bu konuda hukuki olarak verdiğiniz hukuki mücadele hakkında da kamuoyunu bilgilendirseniz çok iyi olur. Ayrıca Bayraklı da da hukuki sıkıntı var mı ?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir