MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den Yücel ve Özel'li rozet şov: 771 kişi partili oldu!
Politika
16 Ocak 2022 Pazar 16:15

CHP'den Yücel ve Özel'li rozet şov: 771 kişi partili oldu!

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP’nin TBMM Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in katılımı ile Kemalpaşa’da düzenlenen rozet takma töreninde 771 kişi partiye üye oldu. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir’de partiye yeni üye olan 771 kişiye rozetleri katıldı. CHP’nin TBMM Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in katılımı ile Kemalpaşa ilçesinde gerçekleşen töreni sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ‘’CHP üyesi olmak vatan sevdası demektir’’ dedi.

Törene CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ile parti yöneticileri de katıldı. Törende Yücel, Özel, Özuslu ve Balyeli birer konuşma yaptı. 

Yücel’in paylaşımı şöyle; TBMM Grup başkan vekilimiz Özgür Özel'in katılımıyla, Kemalpaşa ilçemizde partimize üye olan 771 yeni üyemizin üye katılım ve rozet takma törenini gerçekleştirdik. CHP üyesi olmak vatan sevdası demektir. Vatanımız için, milletimiz için, Cumhuriyetimiz için, toplumun huzuru ve refahı için çalışmak demektir.


 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir