MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den o ilçeye 7 başkanla çıkarma!
Politika
26 Mayıs 2023 Cuma 15:37

CHP'den o ilçeye 7 başkanla çıkarma!

CHP İzmir, sandık yolunda partinin AK Parti'nin gerisinde kaldığı ve köylerinde az oy aldığı 2 ilçeyi hedef yaptı. CHP İzmir Örgütü Kemalpaşa'nın ardından da bugün Kiraz'da sahaya indi ve köy köy, kapı kapı mesai yaptı. Kiraz'daki çalışmaya il ve kadın kolları yöneticilerinin yanı sıra Kiraz ilçe yönetiminin yanı sıra 7 ilçe belediye başkanı da katıldı. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

CHP İzmir, sandık yolunda partinin AK Parti'nin gerisinde kaldığı ve köylerinde az oy aldığı 2 ilçeyi hedef yaptı. 

CHP İzmir Örgütü Kemalpaşa'nın ardından da bugün Kiraz'da sahaya indi ve köy köy, kapı kapı mesai yaptı. 

Kiraz mesaisine il ve kadın kolları yöneticilerinin yanı sıra Kiraz ilçe yönetiminin yanı sıra 7 ilçe belediye başkanı da katıldı. 

Çalışmalar kapsamında belediye başkanları esnaf, üretici ve kahvehane ziyareti yaparken, CHP'li kadınlar da ev ziyaretlerinde bulunarak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

ÇÖZÜM KILIÇDAROĞLU’NDA!
Kiraz'daki mesai ve 28 Mayıs sandığı hakkında mesaj veren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Esnafımız, üreticimiz, memurumuz, gencimiz gerçekten çok zor şartlarda hayatını sürdürüyor. Ekonomik sıkıntılar insanımızın belini büküyor. Yalnızca ekonomi değil, ülkemizde pek çok alanda sıkıntı var. Tüm bunların çözümü ise çok basit. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tüm bu sıkıntıların çözümüne talip. Sizlerden ricamız, pazar günü sandığa giderken duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmeniz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir