MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den örgütlere '2. tur' genelgesi
Politika
16 Mayıs 2023 Salı 22:25

CHP'den örgütlere '2. tur' genelgesi

CHP Genel Merkezi, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçim çalışmalarına yönelik örgütlere yeni bir genelge yayınladı.

CHP Genel Merkezi, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde seçim çalışmalarına yönelik yeni bir genelge yayınladı. Buna göre, tüm belediye başkanları kendi illerinde saha çalışmalarına katılırken 26, 27 ve 28. Dönem milletvekilleri de seçim çalışmalarına katılacak.

Genelgede şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerine dair saha çalışmalarımızı vakit kaybetmeden yeniden başlatıyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz.

Bu kapsamda Tüm belediye başkanlarımız saha çalışmalarını sadece kendi illerinde yürüteceklerdir. Tek milletvekilimiz olan illerdeki 28. Dönem milletvekillerimiz hariç 26, 27 ve 28. Dönem milletvekillerimiz TBMM grup başkanlığımız tarafından kendi illerinin dışındaki illerde saha çalışması yürütmek üzere görevlendirilecektir.

İl başkanlarımız illerinde gerçekleşecek saha çalışmalarında eşgüdümü sağlayacak, il ve ilçe örgütlerimiz kadın gençlik kolları başkanı ve yönetimleri çalışmalara eksiksiz katılım sağlayacaktır.

Halkın iradesinin sandığa güvenli bir biçimde yansıması büyük önem taşımakta olup, bu bilinçle ve kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiniz inancıyla iyi çalışmalar diler, saygılarımızı sunarız.” (T 24)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ABDURRAHMAN BAŞARAN SONUNA KADAR MÜCADELE YE DEVAM, DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ
 17 Mayıs 2023 Çarşamba 14:00
SONUNA KADAR MÜCADELE YE DEVAM, DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZ
 Cezmi GÜRKAN
 17 Mayıs 2023 Çarşamba 12:21
Çağdaşlığı, Atatürk ilke ve devrimlerini, demokratik,lâik ve sosyal hukuk devletini korumak için halkımızın geleceği için kazanmak ZO RUN DA YIIIZ.
 Savaş Teke
 17 Mayıs 2023 Çarşamba 10:02
Belediye başkanları, itifak ortakları eski veliler, mahlenin önemli önde gelenleri yeni vekil adayları hele hele yeri garanti olanlar ağırlıklı, itifak Milet velileri katıksız herkesle kucaklaşmalı, ayrışma mesajları olmadan HERKES bu çalışmaya dahil edilirse sonuç almak mümkün. Partilerde ki hep ben ben diyenlerle büyüme olmıyor dolayısıyla herşey yerinde sayıyor geriye gidiyor. Umarım ülke için düşünenler bu yolu tercih eder.
 Partili
 17 Mayıs 2023 Çarşamba 09:09
Bu ayrımcılık niye eski vekileri döneme ayırmak kadar yalnış bir ayrımcılık olamaz.neden 22,23,24, dönmemdekiler partili değillerimi.bu akıl ve düşünce kime ait onun için parti bir türlü iktidar olamıyor.İlbaşkanına düşen görev eski bütün mv belediye başkanları il ve ilçe meclis üyelerini herkesi çalışmaya dahil edecek.sonuçta eski olsalarda herke bir güçtür.ama İl başkanı çalışma yapamıyor.şimdi bu çıkıyor eski parti üyeleri yokmu sayıyorsunuz yani
 Narlıdere
 16 Mayıs 2023 Salı 22:59
Onca ıslak imzalı veri YSK ya hatalı girilmişken itiraz edip sonuç almak yerine 2.tura razı olmak nasıl bir kafadır
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir