MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den topyekün Karşıyaka çıkarması: İnce için oy istediler
Politika
7 Haziran 2018 Perşembe 23:14

CHP'den topyekün Karşıyaka çıkarması: İnce için oy istediler

CHP İzmir İl Örgütü'nün kentin en işlek noktalarında topyekün alan çalışması devam ediyor. Hatay Caddesi'nden sonra CHP bu kez Karşıyaka Çarşı'ya çıkarma yaptı. İl Başkanı Yücel, adaylar ve partililer Cumhurbaşkanı Adayı İnce için oy istedi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran'daki seçimlere kilitlenirken, Cumhurbaşkanı adayları, parti liderleri ve vekil adayları saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü seçim propagandası kapsamında kentin işlek caddelerinde topyekûn alan çalışması yapıyor. Bu doğrultuda ilk olarak Hatay İnönü Caddesi'nde esnaf ve vatandaşla bir araya gelinirken ikinci durak Karşıyaka Çarşısı oldu. 

CHP'DEN HATAY CADDESİ'NDE TOPYEKÜN ALAN ÇALIŞMASI-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, 2. Bölge vekil adayları, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım,  il yöneticileri, ilçe örgütü Karşıyaka Çarşısı'nda Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce için oy istedi. CHP'liler Çarşı'yı baştan sona yürüdü. Yürüyüş esnasında, “Herkesin adayı Muharrem İnce” sloganları atıldı.

Partililer ellerinde üzerinde İnce'nin ismiyle "Tek davam Türkiye" yazılı bayraklar taşıdı.

24 Haziran’da çok önemli bir sınav vereceklerini ifade eden İl Başkanı Yücel, "Biz İzmir ve Karşıyaka'nın tercihini biliyoruz. Türkiye’ye kuvvetli bir omuz vermek zorundayız. Artık demokrasiyi hukukun üstünlüğünü Türkiye’ye tesis etmek zorundayız. Bizim ‘herkesin Cumhurbaşkanı olacağım 81 milyonunun Cumhurbaşkanı olacağım’ diyen bir Cumhurbaşkanı adayımız var.  Sizler bu memleketi kurtaracak yiğitlersiniz. 24 Haziran’da 8 Temmuz’da ‘tamam’ diyerek bu memleketi kurtaracaksınız" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir