MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Aslanoğlu'ndan sert tepki: İşiniz gücünüz algı operasyonu!
Politika
6 Haziran 2023 Salı 17:35

CHP'li Aslanoğlu'ndan sert tepki: İşiniz gücünüz algı operasyonu!

CHP İl Başkanı, seçim değerlendirmesi açıklamasından alınan, "İzmir’de Kılıçdaroğlu’nun aldığı oy 1 milyon 20 bin Erdoğan'ın aldığı oydan fazladır. Yani seçim sadece İzmir’de olsaydı 1 milyon farkla Kemal Bey kazanırdı" kesitinin sosyal medyada çok sayıda tepki alması sonrası bir açıklama yaptı. Aslanoğlu konuşmasının tamamının videosunu paylaştığı açıklamasında, "Montajcı AKP trolleri, işiniz gücünüz algı operasyonu" ifadelerini kullandı.
GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun dün düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarının değerlendirdiği açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 

İl Başkanı Aslanoğlu'nun yaptığı detaylı değerlendirmeden alınan, “İzmir’de Kılıçdaroğlu’nun aldığı oy 1 milyon 20 bin Erdoğan'ın aldığı oydan fazladır. Yani seçim sadece İzmir’de olsaydı 1 milyon farkla Kemal Bey kazanırdı" kesiti sosyal medyada dolaşıma girdi ve çok sayıda kullanıcının tepkisine yol açtı. 

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Montajcı AKP Trolleri, montaj kaset ile gündem çarpıtmaya çalışan AKP trolleri seçimde yaptığınızı yapmaya devam ediyorsunuz. İşiniz gücünüz algı operasyonu. İşiniz gücünüz ifitira. canlı yayınlanan basın toplantısını izleyen 40 gazeteci şâhittir" ifadelerini kullanan Aslanoğlu konuşmasının tamamını ait videoyu da, "İzmirlilerin teveccühünü , İzmir’in başarısını dile getirdiğimiz tespitimizi" mesajıyla paylaştı. 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Siyaset
 7 Haziran 2023 Çarşamba 08:27
Siyaset yapmayı bilmeyince ve birilerin adamı olarak atama yapılırsa olacağı budur.bütün basında vardı fıkra gibi bir açıklama ya. Aslında İlbaşkanı il yönetimin içinde seçilmesi gerekirdi.seçime çok kısa süre kalmıştı il yönetimini değiştirmek yalnıştı.yazık partiye öncelikle belediye başkanları örgütün üstünde ellini çekmeli.örgüt rahat çalışmalı il ve ilçe başkanları bağımsız çalışmalı birilerin adamı olarak değil .
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir