MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Ayhan'dan kongre sonrası ilk mesaj: Neden kaybettiğini açıkladı!
Politika
22 Aralık 2019 Pazar 15:50

CHP'li Ayhan'dan kongre sonrası ilk mesaj: Neden kaybettiğini açıkladı!

CHP Bayraklı'da kongre gününe kadar büyük favori olarak gösterilen İzmir Eski Milletvekili ve İl Eski Başkanı Ayhan sandıkta hüsran yaşarken rakibi Pınar Susmuş İlçe Örgütü'nün yeni başkanı oldu. Ayhan'dan kongre sonrası ilk açıklama sosyal medya hesabından geldi. Destekçilerine teşekkür eden Ayhan seçimi neden kaybettiğini de açıkladı. 

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ilçe kongreleri maratonu tam gaz devam ederken, Cumartesi mesaisine damga vuran seçimlerden biri de Bayraklı'da gerçekleşti. 

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'in  aday olmadığı kongreye sandık öncesi ve salonda yaşanan gelişmeler damga vurdu.

- TÜM DETAYLARIYLA CHP BAYRAKLI İLÇE KONGRESİ... 

Belediye Başkanı Serdar Sandal ve kentte muhalefetin öncüsü İl Eski Başkanı Rıfat Nalbantoğlu'nun desteklediği İzmir Eski Milletvekili ve İl Eski Başkanı Selçuk Ayhan'a karşı Adaylık çalışmalarını son ana kadar sürdüren Songül Gök, Pınar Susmuş ve Ali Rıfat Koç, Susmuş adaylığında birleşme kararı aldı. Yarışın bu iki aday arasında geçmesi beklenirken, Ayhan cephesinde yaşanan liste krizi sonrası Gençlik Kolları İlçe Eski Başkanı Serkan Arda krizin ardından yeter imzayı teslim ederek aday oldu. Arda ardından kürsüde yaptığı konuşmada teslim ettiği imza sayısını açıklayarak adaylıktan çekildi. 

Bu gelişmelerin ardından yapılan seçimde kongre gününe kadar büyük favori olarak gösterilen İzmir Eski Milletvekili ve İl Eski Başkanı Ayhan 172 oyla hüsran yaşarken rakibi Pınar Susmuş 212 oy alarak CHP Bayraklı İlçe Örgütü'nün yeni başkanı oldu. 

Ayhan'dan kongre sonrası ilk açıklama sosyal medya hesabından geldi. Destekçilerine teşekkür eden Ayhan seçimi neden kaybettiğini de açıkladı. 

İŞTE O MESAJ: 

"Teşekkür: 
Bayraklı İlçe kongresinde bizimle birlikte emek harcayan,yönetim anlayışımıza inanan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Büyük farkla kazanacağımız kongreyi benim nezaket ve dürüstlük çerçevesi içinde kalmaya özen göstererek bazı müdahalelere yeterince önlem alamadığım için, kendi listemi tümüyle kendim çıkaramadığım için, herkesin yazarsanız oy vermeyeceğiz dediği bir arkadaşı listeye almak zorunda kaldığımız için kaybettik.
Sorumluluk tamamen benimdir.
Bu arada sözde dostlukların çıkarlara dayandığını bir kez daha test etmiş olduk.
Tüm arkadaşlarıma bundan sonrası için sağlık,mutluluk,siyasette başarı diliyorum.
?Seçilen arkadaşlarımızı da kutluyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir