MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Bakan 'koruma ordusu istedi' iddiasına yanıt verdi!
Politika
19 Ağustos 2024 Pazartesi 10:52

CHP'li Bakan 'koruma ordusu istedi' iddiasına yanıt verdi!

Gazeteci Levent Gültekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın İçişleri Bakanlığı’nda koruma ordusu talep ettiğini iddia etti. CHP'li Bakan iddiaya sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

GERÇEKİZMİR - Gazeteci Levent Gültekin, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan’ın İçişleri Bakanlığı’nda koruma ordusu talep ettiğini iddia etti. 

'BİR YAKIN KORUMA BAŞVURUM OLDU"

Bunun üzerine bir açıklamada bulunan CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Bakan, "Yanlış ve haksız bir yorumu düzeltmek gereği hasıl olmuştur. İçişleri Bakanlığına, “Ben Gölge İçişleri Bakanıyım, bana koruma ordusu tahsis edin” diye bir başvurum olmamıştır. İstihbarat kaynaklarından bize gelen gayri resmi bilgi çerçevesinde, yüksek risk altında olduğum ifade edildiğinden ve konuyu danıştığım emniyet mensuplarının tamamının bu bilgiyi ciddiye almam gerektiği yönündeki uyarıları üzerine, 30 Temmuz 2024 tarihinde İzmir Valiliğine “bir yakın koruma” başvurum olmuş, o başvuru da henüz neticelenmemiştir" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir