MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Başak aday adaylığını resmileştirdi: Karabağlar için yola çıktı
Politika
16 Ekim 2018 Salı 15:37

CHP'li Başak aday adaylığını resmileştirdi: Karabağlar için yola çıktı

CHP Konak eski ilçe Başkanı Şakir Başak, Karabağlar Belediye Başkanlığına için yola çıktı. İlçe binasına giderek aday adaylığı dosyasını sunan Başak, "2014 seçim sonuçlarına baktığımızda, benim burada seçimi daha garantili olarak kazanacağım düşüncesindeyim. Allah utandırmasın" dedi.

CHP Konak eski ilçe Başkanı Şakir Başak, Karabağlar’dan belediye başkan aday adayı olmak için resmi başvurusunu yaptı. Başak dosyasını CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'a teslim etti. 

İlçede belediye başkanlık görevine talip olduğunu ilan eden Şakir Başak, 40 yıldır bu bölgede oturduğunu, evinin de Karabağlar’da olduğunu söyledi. Çocuklarının ve eşinin, CHP Karabağlar örgütüne üye olduğunu belirten Başak, "Karabağlar ve Konak bir elmanın iki yarısı gibi. Profil olarak, sosyal olarak burada partiye daha fazla yararlı olacağımı düşünüyorum. O nedenle buradan aday adayı olmaya karar verdim" diye konuştu.

Siyasette her zaman zoru seçtiğini savunan Şakir Başak, "Karabağlar’ın da Konak kadar kolay olmadığını iyi bildiğini, ancak burada daha faydalı olacağına dair bir inancının bulunduğunu, o nedenle tercihi bu ilçeden yana kullandığını aktardı. Başak, "Takdir Genel Merkezin. Nasıl bir karar verilir, bilmiyorum. Bizim örgütçülüğümüz ve partililiğimiz tartışılmaz. Ne karar verirlerse, desteklerimizi sunacağız. Hangi arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin, onu destekleyeceğiz. 2014 seçim sonuçlarına baktığımızda, benim burada seçimi daha garanti noktada kazanacağım düşüncesindeyim. Allah utandırmasın" diye konuştu. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cennetcesme mardinli
 18 Ekim 2018 Perşembe 07:09
Kabaglar seni seviyor m. sakir basak seni bekler cennetcesme genclik
 Uzundere
 16 Ekim 2018 Salı 19:38
Şakir başak ile KARABAĞLAR şahlanır
 Mardinli
 16 Ekim 2018 Salı 16:58
Karabağlar adayı Heval Savaş Kaya’dır.Kaliteli ve genç siyasetçi
 Bozyakalı
 16 Ekim 2018 Salı 15:54
Karabağlar hizmet görecek. Şakir Başak gelecek !
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir