MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Başkan'a İYİ Partili siyasi başkan yardımcısı!
Politika
17 Eylül 2019 Salı 20:34

CHP'li Başkan'a İYİ Partili siyasi başkan yardımcısı!

İYİ Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Akbulut,  Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy tarafından Siyasi Başkan Yardımcılığına atandı. Yerel seçimlerde CHP ile ittifak yapan İYİ Parti'nin ilçe başkanı Yılmaz Karslı, atama sonrası sosyal medyadan Aksoy'a teşekkür etti.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- Yerel seçimlerde CHP'den Menemen Belediye Başkanı seçilen Serdar Aksoy, kentte ve partisi adına örnek teşkil edecek bir atama gerçekleştirdi.

Aksoy, İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menemen Belediyesi Meclis Üyesi Halil Akbulut’u Menemen Belediyesi Siyasi Başkan Yardımcılığı’na atadı. 

CHP'nin yerel seçimlerde ittifak yaptığı İYİ Parti'nin Menemen İlçe Başkanı Yılmaz Karslı, atama sonrası sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Belediye Başkanı Aksoy'a liyakata dayalı yaptığı atama nedeniyle teşekkür etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şehriban ercan KINIK
 17 Eylül 2019 Salı 22:34
Bende bir İYİ Parti ilce yöneticisi olarak sayın Serdar AKSOY baskanımıza bu ilkeli davranışından dolayı Teşekür ediyorum çünkü beraber çıktığımız bu yolda beraber yürüdüğümüzü ve yürüdüğümüz yolda yol arkadaşı olduğumuzun farkına vararak yaptığı davranısından dolayı kendilerini kutlar saygılar sunuyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir