MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Bayır'dan Sofuoğlu'na sert tepki!
Politika
28 Aralık 2018 Cuma 17:05

CHP'li Bayır'dan Sofuoğlu'na sert tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabında paylaştığı “Emirerlerim” paylaşımına tepki büyüyor. Sofuoğlu’na bir tepki de CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’dan geldi. Bayır, “Kendini senatör sanan, milletvekili; yazdığım içerikten birşeyler anlayacağını umuyor, ve açıkça ifade ediyorum ki; hata sende değil, hata, danışmanlarımızın bu denli itibarsızlaştırılmasına izin veren sistemde…”dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun meclis odasında ayaklarını masanın üzerine koyarak ayakta duran,  ellerini önünde birleştirmiş 2 danışmanını içeren pozunu “Emirerlerim” yazarak sosyal medya hesabında paylaşması oldukça tepki çekmişti. Sofuoğlu’na bir eleştiri de CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’dan geldi. Bayır, Sofuoğlu’nu kınadığını belirttiği ifadeleri sosyal medyada paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM

“Ülke yönetiminde, TBMM’de yasa çıkarıcı milletvekilleri olarak, danıştığımız, araştırma yapmasını istediğimiz, mesai kavramı bilmeyen,  kıdem tazminatı olmayan, maaşının % 45’i kesilen, birlikte çalıştığı vekilin iki dudağından çıkacak kelime ile işsiz kalma riski taşıyan, ekip arkadaşımız olan Danışmanlarımıza, ‘’Emireri’’ demenizi kınıyorum.

Ayrıca senatör(?) olmandan kaynaklıyor olsa gerek, Gazi Mecliste kamu malı olan masanın üstüne ayaklarını koyarak, son model cep telefonunla bu durumu büyük bir keyifle şahsi sayfanda paylaşmışsın.

Kendini senatör sanan, milletvekili; yazdığım içerikten birşeyler anlayacağını umuyor, ve açıkça ifade ediyorum ki; hata sende değil, hata, danışmanlarımızın bu denli itibarsızlaştırılmasına izin veren sistemde…”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir