MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Çelik'ten MYK'daki kritik görev sonrası ilk mesajlar!
Politika
19 Mayıs 2023 Cuma 14:12

CHP'li Çelik'ten MYK'daki kritik görev sonrası ilk mesajlar!

CHP'de Adıgüzel'in yerine Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen İzmirli PM Üyesi Çelik sosyal medya hesabından önemli mesajlar verdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından gündeme Cumhuriyet Halk Partisi'nde seçim gecesi veri trafiğinde sorun tartışmaları damga vurdu. 

Tartışmalar eleştirilerin odağındaki isim olan Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel'in istifasıyla sonlandı.

CHP'de 28 Mayıs sürecinde de oldukça kritik görev için Adıgüzel'in yerine getirilecek isim merakla bekleniyordu.

Adıgüzel'in yerine merkez yürütme kuruluna İzmir'den milletvekili adayı olup seçilemeyen Parti Meclisi (PM) Üyesi Devrim Barış Çelik getirildi. 

MYK'ya katılan İzmirli PM Üyesi Çelik'ten yeni görevi ve süreçle ilgili ilk mesajlar da geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, "Gençlik kollarından beri tanıdığım kıymetli kardeşim Onursal Adıgüzel’den görevi teslim aldım. Kendisine verdiği emek ve gösterdiği dayanışmasından dolayı teşekkür ederim. Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından “Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı” olarak görevlendirildim. 

Gençlik kollarından beri tanıdığım kıymetli kardeşim Onursal Adıgüzel’den görevi teslim aldım. Kendisine verdiği emek ve gösterdiği dayanışmasından dolayı teşekkür ederim. Bayrağı daha da yükseltmek için tüm ekibimizle birlikte canla başla çalışacağız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. 

28 Mayıs seçimlerini genel merkez ekibimizin yanısıra, yeni nesil teknolojilerin entegrasyonunu sağlayacak konusunun uzmanı arkadaşlar ile birlikte yöneteceğiz.

Süreçle ilgili düzenli bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğim.

Başta katkı sağlamak için arayan yazılımcı arkadaşlara, desteklerini ileten tüm örgütümüze ve kamuoyuna teşekkür ederim.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir